• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

La aproximativ o zi după ce Serena Williams s-a căsătorit Alexis Ohanian, cofondatorul Reddit, pe Internet au apărut primele imagini de la nunta acestora.

Evident, imaginile au fost publicate de revista Vogue, cea care a achiziționat drepturile pentru distribuirea fotografiilor și a înregistrărilor video de la evenimentul care a avut loc joi.

Evident, în timpul ceremoniei, Serena a îmbrăcat o rochie lungă de mireasă, însă, mai apoi, a ales o rochie albă mai scurtă, în care s-a putut simți, probabil, mult mai relaxată. De asemenea, la un moment dat, ea a renunțat și la pantofii cu toc și a apelat la o pereche sport, confecționată special de Nike, sponsorul care îi furnizează echipamentul pe terenul de joc.

 

250 de persoane au fost invitate la nunta care a cărei organizare a costat peste un milion de dolari. Invitaţilor li s-a interzis accesul cu telefoane sau alte aparate cu care puteau face fotografii sau clipuri video, întrucât toate drepturile de imagine au fost cedate către revista Vogue.

Serena Williams a născut pe 1 septembrie o fetiţă, Alexis Olympia Ohanian, la Centrul Medical St. Mary's din Palm Beach, Florida.

Americanca era însărcinată în momentul în care a câştigat trofeul la Australian Open, la începutul anului.

Serena şi Alexis s-au cunoscut în mai 2015, la Roma, şi s-au logodit în decembrie 2016, la hotelul din capitala Italiei unde s-au întâlnit prima oară.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT