• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Darren Cahill a făcut din nou minuni atunci când a fost chemat de Simona Halep pentru on-court coaching. Românca era condusă cu 3-4 în primul set al duelului cu Caroline Garcia atunci când a apelat la antrenorul australian.

”Ai un nivel ridicat. Stai pe linia de fund atunci când joacă pe back-hand-ul tău. Încearcă să joci lungul de linie când ai timp. Ea lovește bine câte o lovitură și tu îi returnezi pe mijlocul terenului. Serviciul este bun, a avut ea două retururi la care nu aveai ce să faci.

Poți să joci cum îți indică instinctul. Folosește-ți picioarele și fii puternică. Nivelul e bun, menține încrederea sus. Fă-o să lupte pentru fiecare punct câștigat. Fără cadouri”, a spus Cahill, la on-court coaching.

A urmat trei game-uri consecutive câștigate de Halep, care și-a însușit astfel primul set (6-3), după ce a fructificat a treia minge de set. Mai mult, ea a mai pierdut doar două game-uri până la final, impunându-se cu 6-4, 6-2.

Cei doi au lucrat pentru prima oară la Singapore, după meciul din primul tur de la US Open, pierdut în fața Mariei Sharapova. La turneele din China, Wuhan și Beijing, Cahill și-a luat un mic concediu.