• Turneul WTA de la Eastbourne este transmis ÎN DIRECT la Digi Sport, în perioada 27 iunie - 1 iulie
  • Campionatul European U21: Anglia - Germania (marţi, 27.06, ora 19:00, Digi Sport 1) şi Spania - Italia (marţi, 27.06, ora 22:00, Digi Sport 1)

Surpriză la Brisbane, în întrecerea masculină. Roger Federer (locul 3 ATP) a fost învins de Milos Raonic (14 ATP), în ultimul act, cu 4-6, 4-6, după un meci care a durat 88 de minute.

Federer a ratat astfel şansă să câştige primul trofeu al anului şi al 89-lea din carieră. Rezultatul este cu atât mai surprinzător cu cât la capitolul întâlniri directe elveţianul conducea înaintea meciului, cu 9-1.

Pentru canadian, acesta a fost un pas înainte, după ce anul trecut pierduse finala de la Brisbane. Acesta a fost al optulea titlu din cariera sportivului de 25 de ani.

Raonic a fost jucătorul mai agresiv şi a reuşit să câştige 20 dintre cele 25 de puncte în care a venit la fileu. Milos a fost superior şi la capitolul lovituri direct câştigătoare (20-16), făcând mai multe greşeli neforţate (22-19).

Între cei doi a avut loc un dialog savuros la finalul partidei, ţinând cont că elveţianul este pregătit acum de fostul antrenor al lui Raonic, Ivan Lkubicic.

"- Îl vreau pe antrenorul tău. Care este preţul?
- Un turneu de 250 de puncte e preţul corect.
- Se face!", a fost dialogul dintre cei doi, ţinând cont că întrecerea de la Brisbane intră la categoria celor de 250 de puncte.