• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Roger Federer şi-a cerut scuze, după ce a declanşat un scandal al declaraţiilor cu australianul Bernard Tomic, numărul 17 ATP.  Elveţianul, numărul 3 ATP, a declarat că Tomic, jucătorul eliminat în optimi la Australian Open de Andy Murray, trebuie să muncească mai mult pentru a intra în top 10 ATP.

Ulterior, Federer a revenit: "Ca să fiu sincer, n-am ştiut că poziţia sa în clasamentul ATP este atât de bună. Credeam că e, undeva, pe locurile 50 sau 60, dar el era în top 20. E greşeala mea, dar nu stau să verific ierarhia în fiecare zi. Am venit din vacanţă şi nu aveam idee ce se mai întâmplă prin circuit".

Elveţianul a adăugat: "Cred, însă, în continuare că e o diferenţă între a fi în top 10 pentru o săptămână sau pentru un an ori mai mulţi. Nu e uşor să ajungi acolo. E nevoie de multă muncă".

Federer s-a calificat în semifinalele de la Australia Open după ce l-a învins în trei seturi, 7-6, 6-2, 6-4, pe Tomas Berdych. Elveţianul îl va întâlni pentru un loc în finală pe liderul mondial, Novak Djokovic.