• Finala Cupei României: Astra - Voluntari se joacă sâmbătă, 27 mai, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2, de la ora 20:45
  • Cupa Angliei: finala Arsenal - Chelsea se joacă pe Digi Sport 1, sâmbătă, 27 mai, de la ora 19:30. În aceeaşi zi vă oferim şi finala Cupei Spaniei, Barcelona - Alaves, pe Digi Sport 1, de la 22:30

Roger Federer şi-a cerut scuze, după ce a declanşat un scandal al declaraţiilor cu australianul Bernard Tomic, numărul 17 ATP.  Elveţianul, numărul 3 ATP, a declarat că Tomic, jucătorul eliminat în optimi la Australian Open de Andy Murray, trebuie să muncească mai mult pentru a intra în top 10 ATP.

Ulterior, Federer a revenit: "Ca să fiu sincer, n-am ştiut că poziţia sa în clasamentul ATP este atât de bună. Credeam că e, undeva, pe locurile 50 sau 60, dar el era în top 20. E greşeala mea, dar nu stau să verific ierarhia în fiecare zi. Am venit din vacanţă şi nu aveam idee ce se mai întâmplă prin circuit".

Elveţianul a adăugat: "Cred, însă, în continuare că e o diferenţă între a fi în top 10 pentru o săptămână sau pentru un an ori mai mulţi. Nu e uşor să ajungi acolo. E nevoie de multă muncă".

Federer s-a calificat în semifinalele de la Australia Open după ce l-a învins în trei seturi, 7-6, 6-2, 6-4, pe Tomas Berdych. Elveţianul îl va întâlni pentru un loc în finală pe liderul mondial, Novak Djokovic.