• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Finala de la Beijing, dintre Simona Halep şi Caroline Garcia, câştigată cu 6-4, 7-6 de franţuzoaică, a fost urmărită cu sufletul la gură de familia şi apropiaţii numărului 1 mondial la cafeneaua Simonei din Constanţa.

Aceştia n-au mai avut motive de bucurie precum sâmbătă, când Halep şi-a asigurat locul 1 WTA după victoria cu 6-2, 6-4 din semifinala cu Jelena Ostapenko, iar tatăl Simonei, Stere Halep, a pus eşecul contra franţuzoaicei pe seama lipsei de concentrare.

"A fost un meci, parcă n-a fost ea astăzi. Asta înseamnă lipsa de concentrare după o victorie aşa de mare, precum cea din semifinale. A fost vorba de deconectare. A avut însă şi puţin ghinion, la mai multe mingi pe care, în mod normal, nu le ratează sub nicio formă. Dacă a câştigat, înseamnă că Garcia a fost mai bună. Pierderea finalei nu şterge însă bucuria mare de ieri. Mergem înainte. Pe termen scurt, ne dorim să câştigăm Turneul Campioanelor, pe care Simona l-a ratat de câteva ori până acum", a declarat tatăl Simonei Halep, după finală, pentru ziuaconstanta.ro.

VIDEO CUM AU TRĂIT APROPIAŢII SIMONEI HALEP FINALA DE LA BEIJING

Turneul Campioanelor din Singapore va fi în perioada 22-29 octombrie, ÎN DIRECT şi ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT