• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Florin  Mergea și Rohan Bopanna au produs prima surpriză în întrecerea de dublu la Turneul Campionilor, învingând în primul meci din faza grupelor perechea care e favorită principală, liderii ierarhiei mondiale frații gemeni Mike și Bob Bryan, scor 6-4, 6-3. După joc, Mergea a dezvăluit care e obiectivul său în concursul de la Londra.

Românul a explicat într-un interviu pentru Digi Sport secretul celei de-a patra victorii în 2015 împotriva fraților Bryan, dar a vorbit despre meci și pentru site-ul oficial al competiției.

”Cred că am returnat cu adevărat bine, acesta a fost unul dintre punctele noastre puternice. Ne cunoaștem deja de foarte mulți ani, știam că avem armele pentru a ne lupta cu cei mai buni din lume. Desigur, e mai ușor să-i învingi într-un meci înainte de acest turneu, dar am știut ce avem nevoie ca să-i batem, am crezut în punctele noastre forte și am vrut să câștigăm.”, a spus Mergea, analizând disputa.

A venit apoi întrebarea reporterului: “Cât de departe crezi că puteți ajunge aici?”

”Toată lumea joacă bine aici. Sunt cele mai bune perechi din lume și cred că oricare dintre cele opt perechi poate câștiga turneul. Noi vrem să o luăm pas cu pas așa că în această seară vrem să ne bucurăm de acest succes, pentru că, sincer, e ceva ce ți se întâmplă o dată în viață. Iar mâine avem o nouă în zi în care să ne pregătim pentru următorul meci.”, a răspuns Florin.

Astăzi intră în cursă la Londra şi al doilea român. Rojer/ Tecău dau piept cu Matkowski/Zimonjic de la ora 14:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2. Perechea Mergea / Bopanna va juca următoarea partidă marți, contra perechii Jamie Murray / John Peers, la o oră care va fi anunțată ulterior.

A şaptea ediţie consecutivă a Turneului Campionilor găzduită de Londra, în O2 Arena e transmisă ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE de Digi Sport în perioada 15-22 noiembrie.