• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Celebra revistă Forbes publică anual topuri cu artiștii, sportivii sau oamenii de afaceri cu cele mai mai mari câștiguri, dar nu se ferește să-i critice pe cei mai bogați oameni din lume. Publicația a avut o reacție vehementă după ce WTA a anunțat că prima pozție în topul câștigurilor din acest an îi aparține americancei Venus Williams.

Cea mai în vârstă dintre surorile Williams a încasat în 2017 nu mai puțin de 5.47 milioane de dolari, fără să câștige nici măcar un trofeu în acest an. "Cine mai are nevoie de trofee când poți câștiga 5 milioane de dolari pierzând?" au taxat-o americanii pe Venus, finalistă la Turneul Campioanelor.

Situația ciudată din tenisul feminin este pusă pe seama pauzei luate de Serena Williams, care a devenit mamă și va reveni în activitate probabil în primăvara lui 2018. "În această situație haotică este circuitul WTA de când sora mai mică a lui Venus, Serena Williams, a avut îndrăzneala să-și ia ceva timp pentru a-și face o familie. Fără Serena, se pare că orice jucatoare care ia o rachetă de tenis în mână primeste un cec gras doar pentru participarea la turnee", a mai scris Forbes.

Publicația n-a ocolit nici faptul că trei dintre primele 4 jucătoare ale lumii în acest moment nu au în palmares un turneu de Grand Slam. Este vorba despre Simona Halep, Caroline Wozniacki și Venus Karolina Pliskova. Toate aceste 3 jucătoare au fost în fruntea ierarhiei WTA, cu mențiunea că jucătoarea noastră este numrăul 1 mondial în prezent.

Cu toate astea, tot americanca a fost luată în colimator "Niciuna dintre aceste jucătoare nu a arătat constanța de necontestat a lui Venus de a pierde fiecare turneu", a mai scris Forbes.

Venus Williams (5.468.741 de dolari), Garbine Muguruza (5.433.457 de dolari) și Simona Halep (5.275.227 de dolari) au câștigat cele mai mari sume în 2017, în tenisul feminin.