• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Căpitanul-nejucător al echipei Franţei, Yannick Noah, a anunţat componenţa lotului pentru finala Cupei Davis împotriva Belgiei, programată la finalul săptămânii viitoare, la Lille.

Noah i-a convocat pe Jo-Wilfried Tsonga şi Lucas Pouille pentru meciurile de simplu şi perechea Nicolas Mahut/Pierre-Hugues Herbert pentru partida de dublu, în timp ce Richard Gasquet şi Julien Benneteau vor fi rezerve.

Căpitanul francezilor a precizat că va anunţa "echipa definitivă cât mai târziu posibil", iar "stagiul va fi important" în alegerea sa, conform L'Equipe.

Yannick Noah poate înlocui doi dintre titulari, în caz de accidentare sau lipsă de formă, până în ziua tragerii la sorţi a meciurilor din cadrul finalei, care va avea loc joi, 23 noiembrie.

Franţa, care speră să câştige "Salatiera de Argint" pentru a doua oară în istorie, va efectua stagiul de pregătire la Marcq-en-Baroeul, în nordul Franţei.

Belgia a început şi ea pregătirile pentru finala Cupei Davis, la Uccle, fără principalul său jucător, David Goffin (8 ATP), care participă în această perioadă la Turneul Campionilor de la Londra. Goffin l-a învins în meciul de debut pe Rafael Nadal, în trei seturi.

Finala Cupei Davis va fi în direct la Digi Sport între 24 şi 26 noiembrie.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT