• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Florin Mergea s-a calificat în semifinalele Turneului Campionilor de la Londra, alături de Rohan Bopanna, marți, după a doua victorie din faza grupelor, 6-3, 7-6 cu perechea Jamie Murray / John Peers. În partida inaugurală, Mergea trecuse de favoriții principali, Bob și Mike Bryan, 6-4, 6-3, pe care i-a învins de patru ori în 2015. Americanii speră să mai joace o dată contra românului, la Londra.

Gemenii de peste Ocean au câștigat al doilea meci din grupă, 6-3, 6-2 cu Simone Bolelli și Fabio Fognini și vor lupta pentru un loc în semifinale împotriva lui Murray și a lui Peers. Își doresc să mai joacă o dată contra perechii Mergea / Bopanna, iar singura variantă pentru asta ar fi calificarea ambelor perechi în finală.

La conferința de presă de după victoria de marți, Mike Bryan a vorbit despre duelurile cu Florin Mergea, care i-a învins pe americani de patru ori în 2015, cu doi parteneri diferiți.

“Are lovituri extraordinare, stă bine pe linia de fund și poate lovi de fiecare dată periculos de acolo. Este un jucător foarte periculos, cred că este unul dintre cei mai buni ani ai lui. Nu a fost ușor pentru noi să pierdem iar, sper că ne vom întâlni din nou în acest turneu. Dar este bine că s-a calificat în faza următoare, acum avem doi jucători români în Top 10.”, a spus Mike Bryan, care ocupă locul doi în clasamentul ATP de dublu, la egalitate cu fratele său, Bob.

Partida Rojer/Tecău – Dodig/Melo va putea fi urmărită în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro.

A şaptea ediţie consecutivă a Turneului Campionilor găzduită de Londra, în O2 Arena e transmisă ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE de Digi Sport în perioada 15-22 noiembrie.