• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Gael Monfils este încrezător înaintea debutului la Turneul Campionilor, unde s-a calificat în premieră. "Am câştigat multe meciuri în acest sezon, iar asta îmi dă speranţe", a spus francezul.

Calificat în premieră la Turneul Campionilor de la Londra, Gael Monfils va debuta împotriva lui Milos Raonic, duminică, de la ora 22, în direct la Digi Sport 2. În vârstă de 30 de ani, francezul a reuşit cel mai bun sezon al carierei. A început anul pe locul 25 ATP şi a urcat pe 6 - Monfils a jucat finală la Rotterdam şi Monte Carlo şi a câştigat cel mai important titlu al său, la Washington. La US Open, a ajuns până în semifinale şi şi-a egalat astfel cel mai bun rezultat la un Grand Slam.

Am împlinit 30 de ani şi am o viziune diferită asupra vieții. Este o schimbare generală în ceea ce priveşte mentalitatea şi stilul de viață”, a spus Monfils.

Doar cinci jucători - Stan Smith, Ilie Năstase, Guillermo Vilas, John McEnroe şi Alex Corretja - au reuşit să câştige Turneul Campionilor la debutul in competiţie.

Sunt încrezător pentru că am câştigat multe meciuri. Simt că jocul meu nu este departe de nivelul maxim, aşa că am o stare de spirit bună şi multe speranţe”, a adăugat francezul.

Gael Monfils este al patrulea francez care va participa la Turneul Campionilor după Tsonga, finalist în 2011, Gasquet si Simon.

Turneul Campionilor se joacă în perioada 13-20 noiembrie, ÎN DIRECT şi ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport.

Din 2017 vor fi 56 de turnee WTA: 23 de turnee Premier și 33 de turnee International, toate transmise EXCLUSIV de Digi Sport pentru următorii 5 ani.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL TRANSMISIILOR