• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Game incredibil în setul doi al disputei dintre Halep şi Caroline Garcia, în finala de la Beijing. Sportiva noastră a beneficiat de 9 mingi de break, însă franţuzoaica a rezistat eroic.

După un prim set pierdut în faţa franţuzoaicei, 4-6, campioana noastră a început să joace mai agresiv, iar acest lucru s-a văzut mai ales pe serviciul advers, când şi-a procurat numeroase şanse de break.

În game-ul şapte al manşei secunde, Halep a avut nu mai puţin de 9 mingi de break. A avut mai întâi 40-0 pe serviciul adversarei, pentru ca apoi să îşi mai procure 6 oportunităţi. Sportiva din Hexagon a revenit de fiecare dată graţie unui serviciu extraordinar şi, la prima oportunitate de a-şi fructifica serviciul, a făcut-o.

Vezi mai jos imaginile

Game-ul a avut accente dramatice, durând aproape 14 minute. Totuşi, Halep nu a acuzat şocul, câştigând următorul game pe propriul serviciu fără probleme. Însă, un break acolo ar fi însemnat o şansă mare să împingă meciul în decisiv, unde cu siguranţă ar fi avut prima şansă. 

De notat şi faptul că setul secund a fost unul atipic pentru o partidă disputată în circuitul WTA. S-a intrat în tie-break, fără ca vreuna dintre jucătoare să reuşească break.