• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Simona Halep a salutat revenirea Serenei Williams pe terenul de antrenament, după naşterea din septembrie, însă nu o creditează pe marea campioană din Statele Unite cu şanse mari pentru Australian Open.

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams, care a adus pe lume în luna septembrie primul ei copil, a revenit în sala de antrenamente în a doua săptămână din noiembrie, cu speranța că își va putea apăra titlul la Melbourne. Numărul unu mondial, Simona Halep, nu crede în legitimatea unui asemenea obiectiv, însă e convinsă că Serena va reveni până la urmă în top.

"Sunt fericită că Serena se întoarce. A arătat că e foarte puternică, e un atlet desăvârşit, cu o ambiţie mare. Ambiţia e esenţială în acest sport. Nu pot să spun că va fi favorită la Australian Open, pentru că nu are meciuri în picioare. Presiunea va fi mare, dar e suficient de puternică încât să o gestioneze. Are şi experienţa necesară să gestioneze astfel de situaţii. Cred că are şanse să se întoarcă în top", a spus Halep într-un interviu preluat pe contul de twitter SimonaHalepFanSpace‏.

În cazul unui nou succes la Openul Australiei, Serena Wiliams va câștiga cel de-al 24-lea său titlu de Mare Șlem și o va egala, astfel, pe australianca Margaret Court. Americanca are ocazia să urmeze exemplul belgiencei Kim Clijsters, care a câștigat Openul Australiei și a cucerit de două ori trofeul la US Open după nașterea fiicei sale Jada.

Halep a vorbit şi despre declaraţiile date de Federer, în timpul Turneului Campioanelor. S-a discutat intens despre faptul că Simona nu ar fi un număr unu mondial legitim, în condiţiile în care nu a câştigat încă vreun Grand Slam, însă marele maestru elveţian i-a luat apărarea. Campioana din Constanţa a demonstrat mereu constanţă la nivel înalt, astfel că merită pe deplin să fie prima în lume.

"Am fost foarte fericită când am auzit ce a spus Federer despre mine. Au fost cuvinte frumoase şi ţin să îi mulţumesc încă o dată. Federer să aprecieze ce faci...înseamnă enorm şi îţi dă foarte multă încredere pentru viitor", a mai spus Simona.