• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Simona Halep este mulţumită după primul meci al anului. În direct la Digi Sport 2, sportiva din Constanţa, principală favorită a turneului de la Sydney, s-a impus cu 6-4, 2-6, 6-1, în duelul cu sportiva franceză Caroline Garcia, locul 34 WTA.

HALEP E NOMINALIZATĂ LA CATEGORIA "SPORTIVUL ANULUI 2015". INTRĂ AICI ŞI VOTEAZĂ-ŢI FAVORITUL

La finalul înfruntării, campioana noastră s-a declarat mulţumită de partidă per-ansamblu, mai ales de setul trei, în care a jucat un tenis apropiat de perfecţiune: a câştigat 6 game-uri la rând.

"A fost un meci greu. Mă aşteptam la asta, deoarece o ştiam destul de bine. Este puternică şi loveşte mingea cu tărie. Are un serviciu bun. Totuşi, eu cred că am jucat bine azi. Cred că am fost puternică mai ales în setul al treilea. Am jucat cel mai bun tenis al meu în setul al treilea. În setul al doilea, am făcut un pas în spatele liniei de fund. Poate de aceea m-a dominat. Dar când m-am apropiat de linia de fund şi am lovit mingea devreme, am deschis terenul şi am scurtat punctele", a declarat Halep conform site-ului oficial al turneului.

Despre problemele la tendonul lui Ahile, sportiva a precizat că durerile au apărut din senin şi apoi au dispărut. "Durerea a venit şi a plecat, dar nu ştiu când a început să mă doară, nici când a trecut. A trebuit să stau concentrată, să am răbdare şi să încerc să rămân în meci şi să nu mă gândesc prea mult la durere. Ieri, înainte de antrenament, s-a întâlmplat la fel. Cinci minute de durere, cinci fără. Nu ştiu exact ce este. RMN-ul a arătat că am doar o inflamaţie şi pot juca, aşa că voi încerca să fac tot ce pot pentru a fi concentrată în continuare", a spus ea, nu înainte de a puncta că nu se gândeşte să declare forfait: "Nu vreau să renunţ".

În ceea ce priveşte disputa de miercuri, cu jucătoarea cehă Karolina Pliskova, locul 11 WTA şi cap de serie numărul 5 (partida va fi în direct la Digi Sport 2 şi în format LIVE-TEXT&VIDEO pe digisport.ro, nu înainte de ora 07:00), Halep a punctat: "Abia aştept să întâlnesc adversare dificile, deoarece astfel de meciuri te fac mai puternică şi poţi vedea la ce nivel eşti. Simt că am revenit mai puternică din vacanţă, mă simt mai bine, servesc mai bine, aşa că totul merge în direcţia potrivită".

Halep - Pliskova în sferturi la Sydney, miercuri (07:00), la Digi Sport 2