badosa
A fost în fruntea ierarhiei mondiale, iar acum se gândește la retragere. ”Aceasta este singura opțiune”
SIMONA HALEP - DIGISPORT-157
Simona Halep a coborât patru poziții în clasamentul WTA. Iga Swiatek, lider detașat în ierarhia mondială
Reacția suporterilor steliști, după decizia CNA
Digi Sport 1 Live
Acum
Digi Sport Special

România are o semifinalistă la Madrid. Halep şi Begu, adversare în sferturi

03.05.2016, 20:21

Simona Halep este a doua reprezentantă a României în sferturile de finală ale turneului de la Madrid.

halep begu
  • SuperLiga: Hermannstadt - Petrolul, joi, 19:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - CFR, joi, 21:45, DGS 1

A şasea favorită în capitala Spaniei, Simona a avut nevoie de o oră şi 13 minute să treacă de Timea Baczinsky (15 WTA), scor 6-2, 6-3.

Halep şi-a luat astfel revanşa pentru eliminarea în faţa elveţiencei, acum două luni, în sferturile de finală de la Miami.

În faza următoare, Simona Halep o va întâlnir pe Irina Begu, învingătoare în trei seturi, scor 6-7, 6-4, 6-4, în faţa jucătoarei ameircane Christina McHale.

Astfel, România va avea cel puţin o reprezentantă în penultimul act la Madrid, acolo unde Halep a a jucat finala în 2014, pierdută în trei seturi cu Maria Sharapova.


Va fi al patrulea duel direct dintre cele două jucătoare, Halep impunându-se de fiecare dată în precedentele trei.

Primele două întâlniri au avut loc în turnee ITF organizate la Bucureşti, în 2007 şi 2008, singura confrunatre în circuitul WTA având loc în 2012, la Hobart, în Australia. Simona Halep a câştigat mereu în două seturi.

România poate avea alte două jucătoare în sferturi la Madrid. Tot miercuri, Sorana Cîrstea şi Patricia Ţig vor evolua în optimi, cu Laura Siegemund, respectiv Madison Keys.


LIVE TEXT

Halep - Bacsinszky 6-2, 6-3. Simona a încheiat meciul cu un game câştigat la 0 şi s-a calificat fără probleme în sferturile de finală ale turneului de la Madrid, unde o va întâlni pe Irina Begu. Astfel, România este sigură că va avea o reprezentantă în penultimul act al competiţei din capitala Spaniei. 

Halep - Bacsinszky 6-2, 5-3. Break, Simona. Românca a materializat a doua mingea de break de care a beneficiat şi s-a desprins probabil decisiv. Simona serveşte pentru meci. 

Halep - Bacsinszky 6-2, 4-3. Cu mici emoţii (Bacsinszky a egalat de la 30-0), Simona câştigă pe propriul serviciu şi rămâne la conducere în setul secund. 

Halep - Bacsinszky 6-2, 3-3. Bacsinszky reuşeşte să-şi facă serviciul, la capătul unui game echilibrat, în care Simona a dat senzaţia că poate forţa obţinerea unui nou break.  

Halep - Bacsinszky 6-2, 3-2. Game, Simona. Halep a salvat trei mingi de break şi a trecut din nou în avantaj pe tabelă.

Halep - Bacsinszky 6-2, 2-2. Break, Simona. Timea a făcut prima greşeală în meci şi Halep a ajuns la 30-0. A urmat o greşeală neforţată şi Halep a închis game-ul cu o lovitură direct câştigătoare. 

Halep - Bacsinszky 6-2, 1-2. Break, Timea! Simona îşi pierde pentru a doua oară în meci serviciul, la 15, după un joc în care a servit slab şi a făcut şi două greşeli neforţate. 

Halep - Bacsinszky 6-2, 1-1. Game, Timea. Simona greşeşte neforţat în două rânduri şi, cu ajutorul unui as, elveţianca egalează pe tabelă.

SET 2: Halep - Bacsinszky 6-2, 1-0. Simona începe perfect setul secund şi câştiga un game alb pe propriul serviciu, ajungând la 11 puncte adjudecate consecutiv. 

Victoria Azarenka, favorita numărul 4, a abandonat înaintea duelului cu Louisa Chirico. Fostul număr unu mondial nu a vrut să rişte o accidentare mai gravă, ţinând cont că mai sunt mai puţin de două săptămâni până la Roland Garros. 

Halep - Bacsinszky 6-2! Break, Simona! Halep a ajuns repede la 40-0 pe serviciul Timeei şi a fructificat prima minge de set, după un retur direct câştigător. 

Halep - Bacsinszky 5-2! Game, Simona! Halep a fost condusă cu 15-30, după o dublă greşeală, dar a câştigat următoarele trei puncte, ajungând la un singur game de câştigarea primului set. 

Halep - Bacsinszky 4-2! Break, Simona! Jucătoarea noastră revine repede la două game-uri diferenţă, după ce se impune lejer pe serviciul Timeei, la 15, fructificând a doua şansă de break dintre cele trei avute până acum. 

Halep - Bacsinszky 3-2! Break, Timea! Simona îşi pierde serviciul pentru prima oară în acest meci. Halep a servit slab şi elveţianca a profitat, fiind agresivă la retur.   

Halep - Bacsinszky 3-1! Game, Timea! Elveţianca punctează pe tabelă, după un game câştigat la zero şi încheiat cu o greşeală neforţată a Simonei. Halep nu a fost inspirată în momentele importante şi a ezitat să atace. 

Halep - Bacsinszky 3-0! Game, Simona! Românca a condus punctele, dar s-a impus greu, la avantaj, după două lovituri direct câştigătoare. "Simo" şi-a plimbat adversara pe tot terenul şi s-a desprins pe tabelă.  

Halep - Bacsinszky 2-0! Break, Simona! Elveţianca ajunge repede la 30-0, după o scurtă superbă şi o greşeală neforţată a Simonei, dar românca răspunde cu două retururi agresive şi egalează. S-a ajuns la egalitate şi Halep a profitat de prima minge de break.

SET 1: Halep - Bacsinszky 1-0! Simona a început bine meciul şi s-a impus pe propriul serviciu, după ce a fructificat a treia minge de game. 

# Aceasta va fi a patra întâlnire dintre cele două jucătoare, Simona conducând cu 2-1. 


Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA Premier de la Madrid, dotat cu premii totale de 4.771.360 dolari, miercuri, după ce a învins-o pe Christina McHale (SUA), cu 6-7 (6), 6-4, 6-4.

Begu (25 ani, 34 WTA) s-a impus după două ore şi 37 de minute în faţa unei adversare de 23 de ani, care ocupă locul 59 în lume.

În primul set, cele două au mers cap la cap, iar în tiebreak Begu a ratat o minge de set, la 6-5 în favoarea sa. În setul secund, Begu a fost condusă cu 2-0, dar a reuşit să întoarcă scorul şi să facă 4-3, impunându-se cu 6-4.

În decisiv, după ce McHale a luat primul game, Begu a câştigat trei jocuri la rând şi s-a desprins la 3-1. Americanca a reuşit să egaleze, 3-3, dar Begu a câştigat din nou pe serviciul adversarei şi a fructificat avantajul, încheind cu 6-4.

McHale câştigase prima confruntare dintre cele două, în 2008, la San Diego, în primul cu 6-2, 6-3.

Begu şi-a asigurat un cec de 114.560 euro şi 215 puncte WTA, iar în "sferturi" o va înfrunta pe învingătoarea dintre Simona Halep şi Timea Bacsinszky.


LIVE SCORE

Begu - McHale 6-7, 6-4, 6-4! Irina Begu s-a calificat în sferturile turneului de la Madrid, unde o poate întâlni pe Simona Halep, dacă aceasta o învinge pe Timea Bacsinszky.

Begu - McHale 6-7, 6-4, 4-3. Reprezentanta Statelor Unite a reuşit break-ul şi a egalat la 3, dar Irina a făcut imediat re-break-ul, la 15, şi e la două game-uri de calificarea în sferturi.

Begu - McHale 6-7, 6-4, 2-1. Irina reuşeşte primul break al setului decisiv, fructificând a doua şansă avută. 

SETUL 3: Begu - McHale 6-7, 6-4, 0-1. Sportiva din Statele Unite a început perfect setul decisiv, cu un game alb pe propriul serviciu. 

Begu - McHale 6-7, 6-4. Irina şi-a consolidat break-ul şi a trimis meciul în decisiv.

Begu - McHale 6-7 4-3. Românca a egalat la 3, în urma unui game în care a salvat două mingi de break şi s-a impus ea pe serviciul adversarei, după un game câştigat la 0.   

SET 2: Begu - McHale 6-7, 1-2. Irina a avut o cădere, în debutul actului secund şi s-a văzut condusă cu 0-2, după un break realizat de McHale. Sportiva noastră a revenit însă şi a făcut re-break-ul.

Begu - McHale 6-7. McHale a fost cea care a făcut primul mini-break şi a condus cu 4-2, dar Irina a egalat la 4, după care au urmat alte două mini-break-uri. Totuşi, românca a pierdut ultimele 3 puncte şi a cedat tie-break-ul, la 6, după ce a avut şansa să îl închidă, pe propriul serviciu. Begu a avut un moment de nervozitate şi a strigat către antrenorul Adrian Cruciat: "Sare din racheta asta zici că e pe hard".

Begu - McHale 6-6. Cele două jucătoare au ajuns la tie-break, după ce, şi-au făcut lejer serviciul în ultimele 3 game-uri. 

Begu - McHale 5-4. Irina s-a apropiat la un singur game de câştigarea primului set, după ce a fost condusă pe propriul serviciu, cu 30-0, dar a câştigat patru puncte consecutive. McHale urmează la serviciu. Patricia Ţig este prezentă în tribune. 

Begu - McHale 3-2. Irina a făcut imediat re-break-ul şi a egalat la 1, după care cele două jucătoare şi-au făcut serviciul fără probleme. 

SET 1: Begu - McHale 0-1. Irina începe slab meciul şi adversara ei face break, chiar în primul game. 

Etichete: halep begu tig madrid


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
A provocat un șoc când și-a spus vârsta. Câți ani are această femeie care a mai făcut un pas către Miss Univers
A provocat un șoc când și-a spus vârsta. Câți ani are această femeie care a mai făcut un pas către Miss Univers

Alejandra Marisa Rodríguez, avocată și jurnalistă în vârstă de 60 de ani, din Buenos Aires, a...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
48
A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni

Gigi Becali i-a decis soarta lui Ștefan Târnovanu, după gafa din meciul cu Sepsi: ”Cum să ieși așa? Ai doi metri”
Gigi Becali
”Va juca în Liga Campionilor”. Gigi Becali a făcut anunțul și trebuie să scoată aproape 500.000 € din buzunar
vlad-chiriches
Sepsi - FCSB 2-2. Gafa lui Ștefan Târnovanu amână petrecerea de titlu
Screenshot 2024-04-24 231756
Florinel Coman a făcut anunțul așteptat cu sufletul la gură de toți fanii FCSB-ului
FCSB v FC Nordsjaelland - UEFA Europa Conference League, Bucharest, Romania - 10 Aug 2023
Recomandările redacției
Reacția suporterilor steliști, după decizia CNA

Exclusiv Faza la care Gigi Becali a cerut penalty în Sepsi - FCSB 2-2: ”Uite talpa!” / ”Atunci când mai e fault?”
olaru
Video Record absolut în Premier League: Harry Maguire a marcat un gol istoric!
profimedia-0867665603
”Clubul are nevoie de bani”. Cât trebuie să plătească FCSB pentru transferul atacantului cu 16 goluri în acest sezon
Arnel Jakupovic of Maribor shoots a penalty during the UEFA Europa Conference League 3rd qualifying round second leg match between Maribor and Fenerbahce at Ljudski Vrt Stadium. Final score; Maribor 0:3 Fenerbahce.
Citește și
Live Video Irina Begu - Madison Keys, ACUM, Digi Sport 2. Sorana Cirstea - Alexandra Eala, Live Video, 16:00, DGS 2
Mutua Madrid Open - Day Two Irina-Camelia Begu of Romania serves against Linda Fruhvirtova of the Czech Republic during
Video Jaqueline Cristian - Magdalena Frech 7-5, 6-2. Jucătoarea din România s-a calificat în turul doi la Madrid
Mutua Madrid Open 2024 - Day 1
Irina Shayk, pe străzile din New York ca pe podium. Cum s-a afișat modelul rus după ce s-a aflat că își caută un nou partener
Irina Shayk, pe străzile din New York ca pe podium. Cum s-a afișat modelul rus după ce s-a aflat că își caută un nou partener
„E nevoie de un șoc! Iar șocul se numește Șumudică" Fostul patron al Rapidului cere și înlocuirea lui Daniel Niculae
„E nevoie de un șoc! Iar șocul se numește Șumudică" Fostul patron al Rapidului cere și înlocuirea lui Daniel Niculae
Risto Radunovic e pe lista de transferuri a lui Nelu Varga pentru noul CFR Cluj de titlu! Ce salariu îi oferă
Risto Radunovic e pe lista de transferuri a lui Nelu Varga pentru noul CFR Cluj de titlu! Ce salariu îi oferă
Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit: "A fost extrem de stresant"
Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit: "A fost extrem de stresant"
Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap: "Sunt fericită"
Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap: "Sunt fericită"
România asistaților sociali. Mii de beneficiari de ajutoare sociale refuză să muncească, chiar cu riscul de a le pierde
România asistaților sociali. Mii de beneficiari de ajutoare sociale refuză să muncească, chiar cu riscul de a le pierde
A învins Mihai Viteazul în bătălia de la Călugăreni? Adevărul despre lupta cu Sinan Pașa
A învins Mihai Viteazul în bătălia de la Călugăreni? Adevărul despre lupta cu Sinan Pașa
Schimbare în Codul Rutier din România: Când este permisă depășirea pe drumurile publice de către șoferi
Schimbare în Codul Rutier din România: Când este permisă depășirea pe drumurile publice de către șoferi
Dembele și Mbappe au adus titlul la PSG. Gol de mare rafinament marcat de Kylian plus o fază în care și-a ridiculizat adversarul VIDEO
Dembele și Mbappe au adus titlul la PSG. Gol de mare rafinament marcat de Kylian plus o fază în care și-a ridiculizat adversarul VIDEO
Video Irina Begu - Linda Fruhvirtova 6-4, 7-6, Ana Bogdan - Xiyu Wang 7-6, 6-7, 2-6. Trei românce, în cursă la WTA Madrid
Mutua Madrid Open 2023 - Day Nineth

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap:
Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap: "Sunt fericită"
Digi World
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Digi Animal World
Un aligator a adormit sub un avion al Forțelor Aeriene din Florida. Momentul când reptila este evacuată de pe baza armatei americane
Un aligator a adormit sub un avion al Forțelor Aeriene din Florida. Momentul când reptila este evacuată de pe baza armatei americane