• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Simona Halep s-a relaxat joi seară la Opera Română, acolo unde a fost să-l urmărească pe tenorul ei preferat, Teodor Ilinca, cel care a interpretat rolul lui Mario Cavaradossi. La finalul spectacolului, numărul 1 mondial s-a întreținut cu artistul, cel care de altfel i-a înmânat și un buchet frumos de flori. "Cea mai frumoasă seară. Mulţumesc!", a scris Simona pe Instagram. Cu o seară înainte, Halep a luat parte la alt eveniment cultural.

După ce miercuri seară a vizionat la Teatrul Luni de la Green Hours, în București, piesa ”Stă să plouă”, regizată de Lia Bugnar, în compania lui Bogdan Stelea, Andrei Pavel și Marius Copil, joi seară, Simona a fost la Opera Română. La finalul spectacolului, numărul 1 WTA l-a întâlnit pe tenorul ei preferat, Teodor Ilinca, cel care a interpretat rolul lui Mario Cavaradossi. Încântată de moment, Halep s-a grăbit să posteze câteva instantanee pe o rețea de socializare.

Seara petrecută la operă vine după ce miercuri, Halep a asistat, la Green Hours, la piesa de teatru ”Stă să plouă”, în care joacă una dintre cele mai apropiate prietene ale ei, Irina Antonie. Halep și-a scos și amicii la teatru. Ea a fost însoțită de Bogdan Stelea, Andrei Pavel și Marius Copil, iar la final oamenii din sport s-au fotografiat cu toți cei patru actori - Irina Antonie, Ilona Brezoianu, Mădălina Craiu și Anghel Damian.