• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Simona Halep a reuşit lovitura zilei în tenis, potrivit wtatennis.com. În confruntarea câştigată cu Sloan Stephens, scor 6-2, 6-1, reprezentanta noastră a punctat superb încă din start.

Finala de la Roland Garros cu Ostapenko a fost pierdută de Simona din cauza faptului că a jucat extrem de defensiv, mizând mult prea mult pe greşelile adversarei. Acum, Halep pare reinventată, pe hardul american oferind o cu totul altă partitură. Sportiva noastră îşi asumă mai multe riscuri, odată cu o creştere evidentă a încrederii în propriile forţe. Acest lucru îi permite să ia mingea devreme şi să caute mai des decât înainte punctele direct câştigătoare.

În confruntarea cu Stephens, Simona a fost ca un tăvălug încă din start, în game-ul doi al disputei reuşind un punct care a fost declarat de wtanttenis.com drept lovitura zilei. După un serviciu pe corpul adversarei, constănţeanca a mixat excelent: a încheiat cu un stop voleu, după ce în prealabil executase o dreaptă inside-out la linie şi un voleu drive extem de dificil

Vezi mai jos punctul în cauză

Finala dintre Simona Halep şi ocupanta locului 6 WTA, Garbine Muguruza, va fi astăzi, de la ora 21:00, în direct la Digi Sport 2. Cele mai importante faze vor fi în format VIDEO, în timp real, pe digisport.ro şi m.digisport.ro.

sursă foto: opentenis.ro