• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Simona Halep a depăşit fără mari emoţii turul secund de la Toronto, după o victorie cu 6-3, 6-4 contra slovacei Magdalena Rybarikova.

"Am ştiut că aşa joacă şi asa a ajuns în semifinale la Wimbledon, nu are ritm şi slice-ul ei e foarte greu de returnat. Am încercat doar să stau liniştită şi să-mi fac jocul, aşa cum am vorbit înainte de meci cu antrenorul", a caracterizat românca primul său joc de la turneul canadian.

Halep şi-ar fi dorit însă o confruntare cu croata Mirjana Lucic-Baroni, care a fost învinsă în primul tur de Rybarikova. Lucic a câştigat ambele dueluri directe cu românca de până acum.

"Lucic dă foarte tare, nu neapărat că mi-aş fi dorit să joc contra ei, dar mi-ar fi plăcut să mai joc un meci ca să câştig şi eu împotriva ei pentru că îmi stă pe creier. Poate o voi întâlni în viitor şi îmi voi lua revanşa", a spus Simona Halep, în exclusivitate pentru Digi Sport.

A doua jucătoare a lumii e pregătită pentru meciul din optimi cu cehoaica Barbora Strycova.

"Mereu contra ei a fost dificil, mă aştept să fie la fel, voi încerca să fiu cât mai pregătită pentru meci şi să dau tot ce pot ca să câştig", a mai declarat Simona Halep.

Partida dintre Simona Halep şi Barbora Strycova va fi în această seară, în jurul orei 22.00, în direct la Digi Sport 2.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT