• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

La finalul celui mai bun sezon din carieră, Simona Halep a primit trofeul de lider WTA. Într-un interviu fulger acordat pentru WTA Insider, prima jucătoare a lumii a dezvăluit mai multe amănunte despre micile ei plăceri și cum a decurs până acum anul 2017.

Simona Halep a primit din partea președintelui WTA trofeul de lider mondial la finalul anului. Este a 25-a jucătoare a lumii care ajunge în top, însă doar a 13-a care şi termină anul pe prima poziţie. Trofeul pe care l-a primit românca reprezintă o minge de tenis în forma globului pământesc, iar stelele de diamant de pe glob indică ţările jucătoarelor care au terminat sezonul ca lider mondial. Datorită Simonei, numele României şi-a făcut loc printre stele, în premieră. Totodată, numele jucătoarelor este gravat la baza trofeului. Halep a primit şi un inel care valorează aproape cinci mii de dolari.

Cei de la WTA Insider au stat de vorbă cu Simona Halep după gala de duminică și i-au adresat mai multe întrebări fulger. Iată răspunsurile acordate de numărul 1 mondial la quizul cu același nume:

Mâncarea numărul 1: Pizza

Băutura numărul 1: Coca-Cola

Filmul numărul 1: ”Pretty woman”

Show-ul TV numărul 1: Unul turcesc (Mireasă din Istanbul)

Cântărețul numărul 1: Andrea Bocelli

Orașul numărul 1: Roma

Turneul numărul 1: Madrid

Achiziția numărul 1 în 2017: O brățară Cartier

Momentul numărul 1 pe teren: Semifinala de la Beijing

Decizia numărul 1 din carieră: Să îl numesc antrenor pe Darren

Obiectivul numărul 1: Să câștig un Grand Slam

Ce vrei să faci în afara sezonului: să plec în vacanță

Actrița care să joace rolul tău într-un film biografic: Julia Roberts

Cuvântul anului: Pot să folosesc două? crazy good

Cuvântul pentru întreaga ta carieră: Extraordinar