• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Simona Halep a învins-o clar pe Caroline Garcia, 6-4, 6-2, în primul meci din Grupa Roșie a Turneului Campioanelor.

Românca de 26 de ani și-a luat astfel revanșa, după înfrângerea din finala de la Beijing, dar a admis că gândul ei a fost la meciul câștigat la Toronto, tot în 2017.

”A fost un meci de înaltă calitate. Nu e ușor să joci impotriva. Am jucat poate cel mai bun tenis al meu. Am avut meciul de la Toronto în cap, chiar dacă m-a învins la Beijing. Mă simt bine aici, la Singapore. Vă mulțumesc tuturor că ați venit”, a spus Halep, după meci.

Halep este la a patra participare consecutivă la Singapore, dar s-a aflat pentru prima oară acolo în postura de lider mondial. ”Simo” a dezvăluit care a fost principala ei armă în duelul cu sportiva din Franța.

”E prima oară când vin aici din postura de numărul unu mondial. E un semn bun că am câștigat primul meci. Am scăpat de presiune. Sper să joc mai bine. Am lucrat foarte mult după US Open la serviciu. Am servit foarte bine și asta m-a ajutat să câștig meciul”, a adăugat Simona.

În meciul al doilea al grupei se vor întâlni ucraineanca Elina Svitolina, locul 4 WTA şi daneza Caroline Wozniacki, locul 6 WTA. Halep îşi va cunoaşte adversara de miercuri în funcţie de rezultatul acestei partide. Ea va evolua împotriva învingătoarei duelului dintre cele două.

Victoria de luni, a patra consecutivă la debutul ei la Turneul Campioanelor, îi asigură Simonei Halep un premiu de 263.000 de dolari şi 250 de puncte WTA.