• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Simona Halep a fost impresionată de numărul de mesaje primite pe reţelele de socializare după ce a devenit numărul 1 mondial şi a dezvăluit la revenirea în ţară care dintre mesaje a bucurat-o cel mai mult.

"Am văzut multe poze pe Twitter de la jucătoare care m-au felicitat. Mesajul primit pe Instagram de la Serena (n.r. fostul lider WTA, Serena Williams) m-a bucurat enorm, a fost poate cel mai important mesaj pe care l-am primit. Mi-a smuls cuvinte frumoase. Eu nu am avut curajul să o felicit atunci când a născut, așa că am făcut-o acum. Nu e doar cea mai bună jucătoare din lume, ci și o persoană extraordinară", a declarat constănţeanca la sosirea pe Aeroportul Henri Coandă.

Serena Williams o conduce cu 8-1 la capitolul meciuri directe pe Simona Halep.

Halep a urcat de azi pe locul 1 în clasamentul WTA şi a devenit prima româncă aflată pe această poziţie, din istoria ierarhiei.

Simona Halep şi-a asigurat urcarea pe prima poziţie după victoria contra Jelenei Ostapenko, din semifinalele de la Beijing.

Românca a jucat în capitala Chinei a 27-a finală din carieră, până acum având 15 trofee. Simona a obţinut şase titluri în 2013, la Nurnberg, 's-Hertogenbosch, Budapesta, New Haven, Moscova şi Sofia, două în 2014, la Doha şi Bucureşti, trei în 2015, Shenzhen, Dubai şi Indian Wells, trei anul trecut, Madrid, Bucureşti şi Montreal, iar anul acesta a câştigat la Madrid.

Halep (26 de ani) a mai disputat 12 finale, în 2010 şi 2011 la Fes (Maroc), în 2012 la Bruxelles, în 2014 la Madrid, Roland Garros şi Turneul Campioanelor, în 2015 la Toronto şi Cincinnati, iar în 2017 la Roma, Roland Garros, Cincinnati şi Beijing.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT