• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Simona Halep se înţelege perfect cu noul ei antrenor, Andrei Pavel. Românca de 25 de ani a explicat care au fost motivele care l-au adus în echipă pe "Cneaz", despre care a recunoscut că a fost idolul ei.

"Ştiam înainte de US Open. Darren mi-a spus că îl vrea pe Andrei în echipă şi normal că am fost de acord din prima secundă, pentru că întotdeauna mi-a plăcut Andrei. Darren mi-a zis că va deveni o voce diferită în echipa noastră.

L-am ales datorită experienţei pe care o are. Era în top 15, pe locul 13, numărul meu norocos, de fapt. Era idolul meu când aveam 10 sau 11 ani şi creşteam în România. Îmi plăcea mult stilul lui, backhand-ul, şi cred că semănăm din acest punct de vedere.

Sunt într-o perioadă de probă în aceste luni şi după aceea vom vedea şi vom decide ve vom face", a spus Simona Halep.

Principalul obiectiv al lui Pavel este să o aducă pe Simona pe prima poziție a ierarhiei mondiale. ”Cneazul” ar urma să încaseze un salariu de 20.000 de euro pe lună.

În plus, Halep îi va asigura lui Pavel transportul și cazarea la toate turneele la care va participa, Andrei urmând să joace și rolul de sparring partner.

Ca jucător, Pavel a câștigat Masters-ul de la Montreal, în 2001, a jucat un sfert de finală la Roland Garros, în 2002, iar, în 2004, a ajuns pe locul 13 în clasamentul ATP (cea mai bună poziție ocupată în ierarhia mondială).

Simona Halep - Daria Kasatkina e în direct la Digi Sport 2, marţi, de la ora 10:30. Partida poate fi urmărită în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro.