• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Horia Tecău și Camelia Potec au numai cuvinte de laudă despre Simona Halep. "Reprezintă exemplul perfect că în viață totul este posibil", crede Tecău.

Fost lider mondial în ierarhia de dublu, Horia Tecău crede că actuala poziție a Simonei Halep în clasamentul WTA îi va încuraja pe micii sportivi. Tecău și Halep au plecat spre tenisul mare din același oras, Constanța.

"Sper ca ea să fie folosită de lumea din jur ca un model de a vedea că toate lucrurile care credeai că sunt imposibile sunt posibile până la urmă.

Simona a plecat din Constanța, o școală de tenis ca oricare alta, cu antrenori buni, dar nu a plecat de la cele mai mari școli de tenis, cu cei mai renumiți antrenori", a spus Tecău, pentru Digi Sport.

"Am înțeles că și-a luat o mica pauză, este sfârșit de an și trebuie să se bucure în primul rând de ce a realizat anul acesta, de faptul că este locul 1 în lume.

Ea a avut două target-uri, pe unul l-a obținut, a reușit să-l atingă. Acum target-ul principal nu este acela de a rămâne numărul 1 cât mai mult timp, cred că target-ul principal a rămas acela de a câștiga un turneu de Grand Slam", este opinia Cameliei Potec.

Simona Halep a câștigat până acum 20 de milioane de dolari, numai din tenis.