• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Forțată să se retragă de la turneul de la Birmingham din cauza unor probleme la tendonul lui Ahile, Simona Halep și-a revenit, iar sâmbătă a reluat antrenamentele la capacitate maximă. Jucătoarea de pe locul 5 WTA se pregătește de Grand Slamul de la Wimbledon, transmis ÎN DIRECT și în EXCLUSIVITATE pe Digi Sport, în perioada 27 iunie - 10 iulie.

Reluase pregătirile de câteva zile, dar durerile nu i-au permis să și încheie antrenamentul de joi. De sâmbătă, însă, sportiva originară din Constanța face exercițiile la nivel maxim, pentru a intra în formă pentru turneul de la Wimbledon, care debutează peste 9 zile.

"Am nişte lichid la tendon şi doctorul mi-a spus să mă odihnesc pentru câteva zile. Nu e nimic grav, dar este deranjant", spunea Simona Halep săptămâna trecută, când a decis să se retragă de la Birmingham.

Turneul de la Wimbleon, al treilea Grand Slam al anului, se desfășoară în perioada 27 iunie - 10 iulie, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE pe Digi Sport.

Simona Halep este înscrisă și la turneul WTA de la București. În 2015, nu a participat din cauza programului aglomerat, spunând că îi este dificil să joace pe zgură, după sezonul pe iarbă. În 2014 a câștigat trofeul, după o finală în care a învins-o pe Roberta Vinci, scor 6-1, 6-3.

Turneul BRD Bucharest Open se desfășoară în perioada 11-17 iulie și va fi transmis ÎN DIRECT pe canelele Digi Sport.

În 2017, vor fi 56 de turnee WTA: 23 de turnee Premier și 33 de turnee International, toate transmise EXCLUSIV de Digi Sport pentru următorii 5 ani.