• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Simona Halep se înţelege de minune cu noul său antrenor, Andrei Pavel. "Sper s-o ajut să ajungă pe primul loc în lume", a spus fostul tenismen. Cei doi se pregătesc intens pentru turneul de la Wuhan, transmis pe Digi Sport, de săptămâna viitoare.

Simona Halep a început de câteva zile antrenamentele alături de Andrei Pavel. A doua jucătoare a lumii a povestit în exclusivitate pentru Digi Sport cum a decis să lucreze cu fostul mare jucător. Pavel a câştigat trei titluri de-a lungul carierei, a ocupat locul 13 în clasamentul ATP, iar în 2002, a ajuns până în sferturile de finală de la Roland Garros.

"Nu mai ştiu exact când mi-a venit ideea, dar am avut o discuţie cu Darren (n.r. Cahill) şi amândoi am spus că este cea mai bună variantă şi că ne-am dori să facă parte din echipa noastră. Mă bucur mult că a acceptat, eu l-am mai întrebat mai demult, dar toate lucrurile în viaţă depind de timing; acum a fost momentul potrivit", a dezvăluit Simona pentru Digi Sport.

Primul turneu la care Andrei Pavel îi va fi alături Simonei Halep va fi cel de la Wuhan, din China. Competiţia începe de luni şi va fi transmisă în direct la Digi Sport.

Fostul mare jucător a ţinut să demonteze speculaţiile potrivit cărora venirea sa în echipa Simonei înseamnă un semnal că în viitorul apropiat aceasta va renunţa la Darren Cahill.

"Simona îl are pe Darren ca antrenor şi au făcut o treabă extraordinară. Darren e un antrenor cu o experienţă incredibilă, am jucat şi eu contra jucătorilor lui. Prima dată cu Hewitt, a doua oară cu Agassi. Doi jucători care au fost pe locul 1 mondial. Sperăm să fie şi al treilea si eu sunt aici s-o ajut pe Simona cu tot ce am eu mai bun", a precizat "Cneazul". 

Anul trecut, Halep a ajuns până în semifinalele turneului de la Wuhan, unde a fost învinsă de Petra Kvitova.