• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Simona Halep a cedat în finala de la Beijing, după 4-6 și 6-7 cu Caroline Garcia, însă jucătoarea noastră nu are regrete și spune că îi era greu să repete prestațiile excelente din acest turneu, mai ales după performanța imensă de sâmbătă, când a devenit lider al clasamentului WTA.

"A fost un meci foarte dificil, dar foarte bun. Din punctul meu de vedere, ea a câștigat, nu am pierdut eu. Nu am fost 100% din nou, era foarte greu să fie altfel. Nu am fost la cel mai înalt nivel, am simțit un pic de oboseală, dar am luptat până la sfârșit și sunt bucuroasă de acest lucru", a spus Halep, într-un interviu acordat pentru WTA.

Acum, gândurile Simonei Halep zboară spre Turneul Campioanelor, transmis de Digi Sport 1, însă campioana noastră vrea în primul rând să-și ia două zile de pauză.

"Nu pot să fiu tristă că am pierdut acest meci, sunt numărul 1 de luni, sunt fericită de ceea ce am realizat, iar asta e tot ceea ce contează. Acum am nevoie de două zile de pauză.

Abia aștept să ajung acasă și să sărbătoresc cu oamenii care sunt mereu alături de mine. După aceea, înapoi pe teren, muncă, iar apoi mă așteaptă turneul de la Singapore, ultimul din acest an, pe care îl aștept cu nerăbdare", a mai afirmat Halep.

Simona putea obţine pentru prima oară în carieră două turnee din categoria Premier Mandatory în acelaşi an. Ea reuşise până acum să cucerească trei astfel de titluri (Madrid 2016 şi 2017 şi Indian Wells 2015).

Turneul Campioanelor din Singapore va fi în perioada 22-29 octombrie, ÎN DIRECT şi ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport.