• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Simona Halep va continua colaborarea cu Andrei Pavel şi în 2018. Acesta şi Cahill au ca obiectiv să facă din marea noastră campioană învingătoare într-un turneu de Grand Slam.

Halep a devenit numărul 1 mondial după turneele din China. Deși antrenorul ei este Darren Cahill, liderul WTA a fost pregătită în aceste competiţii de către Andrei Pavel. Lucrurile au mers excelent, astfel că cel poreclit "Cneazul" va rămâne în staff-ul româncei şi sezonul viitor.

"Sunt sigură ca o sa fie bine cu Andrei Pavel. Eu l-am avut model, a fost idolul meu când aveam 10-12 ani. Acum a venit în echipa mea, va fi şi anul viitor. Cred că vom face o echipă bună. Cu Darren am vorbit despre asta şi el mi-a spus să îl luăm în echipă. Cred că voi progresa în continuare", a spus Simona la Canal 33.

De la începutul lui 2016, Darren Cahill a devenit antrenor cu normă întreagă al Simonei Halep, iar australianul de 52 de ani are o relație excelentă cu sportiva originară din Constanța. Totuşi, "Cneazul" aduce un plus, motiv pentru care va fi păstrat. La Beijing, cu el alături, Simona le-a învins pe Maria Sharapova şi Jelena Ostapenko, pentru a urca pe locul 1 WTA. Pavel nu a fost, însă, prezent la Singapore, aflându-se în Israel alături de echipa de Cupa Davis a României.