halep22
Simona Halep a revenit în România și a anunțat primul turneu la care ar vrea să participe: "Adevărul a ieșit la suprafață"
serena-williams-simona-halep
Foto Serena Williams a ironizat-o pe Simona Halep după anunțul suspendării de 4 ani, iar acum a venit ”nota de plată”
FOTBAL:FCSB-FARUL CONSTANTA, SUPERLIGA SUPERBET (5.02.2024)
Atacantul pe care Raul Rusescu l-ar cumpăra ”cu ochii închiși” la FCSB. ”Îmi place la nebunie!”
Digi Sport 1 Live
Acum
Digi Sport Special

VIDEO Simona Halep - Serena Williams 3-6, 0-6! Ce revanșă pentru Serena la Singapore!

26.10.2014, 00:15

Serena Williams este campioană la Singapore după ce în finală a învins-o duminică, scor 6-3, 6-0, pe Simona Halep. A fost o revanșă umitoare, după ce cu patru zile mai devreme, în grupe, Simona câștigase meciul direct cu 6-0, 6-2.

simona-finala batut
  • SuperLiga: Voluntari - Hermannstadt, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi - CFR, vineri, 20:30, DGS 1

Disputa din ultimul act al Turneului Campioanelor a început favorabil pentru Simona, care a condus cu 2-1, cu break în favoarea ei, și a avut 40-15 și două șanse de 3-1. A fost momentul cheie al disputei, când a făcut dublă greșeală și a început să servească apoi temător.

Scăpată din situația de a avea două game-rui de recuperat încă din startul meciului, Serena a devenit mai agresivă, a intrat în teren ca să lovească rapid pe ambele servicii, iar Simona a părut că se sperie. A servit foarte slab cu primul serviciu, dând astfel șansa americancei de a returna de multe ori decisiv pe al doilea.

VIDEO REZUMAT SETUL 1

Odată încheiat setul inaugural, în 45 de minute, Serena a jucat de parcă-și luase o piatră de pe inimă, în vreme ce Simona s-a crispat din ce în ce mai mult și a greșit cât pentru tot restul turneului la un loc. Așa că s-a ajuns rapid la 6-0 și o victorie concludentă a americancei.


Aceasta a avut 26 de lovituri direct câștigătoare, față de doar 5 ale Simonei, câștigând la fileu 16 puncte, față de unul singur românca. O dominare categorică din partea liderului clasamentului WTA, care încheie astfel sezonul cu adevărat ca o mare campioană.

VIDEO REZUMAT SET 2

Simona rămâne cu satisfacția finalei la prima ei prezență în Turneul Campioanelor, după un parcurs fabulous până în ultimul act. O confirmare a unui sezon extraordinar, în care a ajuns până pe locul doi în lume, iar la final de an va încheia pe poziția a treia.


LIVE VIDEO&TEXT

UPDATE: GAME, SET, MECI! Serena câștigă cu 6-3, 6-0! Ce revanșă!

UPDATE: 5-0! Break Serena, cu un retur uluitor la punctul final. Serena servește pentru titlu!

UPDATE: 4-0! Game la zero pentru Serena, încheiat cu un as! Simona pare total descumpănită!

UPDATE: 3-0! BREAK SERENA! Lovituri puternice din partea Serenei, care e extrem de agresivă. Simona n-are deocamdată soluții săp schimbe soarta partidei.

UPDATE: 2-0 pentru Serena, în setul al doilea. Dacă nu schimbă ceva rapid, Simona se îndepărtează de victorie.

# Doar cinci lovituri câștigătoare a reușit Simona în setul de debut al finalei. Serena are 14!

UPDATE: BREAK WILLIAMS! Începe cu break setul al doilea. Simona greșește continuu, nu poate trimite în teren primul serviciu. A făcut două duble greșeli în acest game. 6-3, 1-0.

UPDATE: SET SERENA WILLIAMS! 6-3! Primul set se termină după 45 de minute mai ales din cauza faptului că Simona nu se poate regăsi. E prea încordată față de celelalte dispute din această săptămână de la Singapore.

UPDATE: BREAK SERENA! 5-3! Incredibil cât de mult greșește Simona! E mult prea încordată și nu poate juca decât rar cu primul serviciu. Față de disputa precedentă, Serena joacă mult mai sus, intrată în teren.

UPDATE: REBREAK SIMONA! Două duble greșeli ale Serenei au ajutat-o pe Simona să revină! 4-3!

# Simona a avut două șanse de 3-1, a făcut dublă greșeală și din acel moment a pierdut ritmul partidei. Chiar dacă Serena nu joacă excepțional, Simona greșește prea mult fără să fie forțată!

UPDATE: BREAK WILLIAMS! O dublă greșeală, niciun prim serviciu intrat, a condus cu 30-0 și a cedat punctele, toate, cu greșeli neforțate. Sumarul evoluției Simonei în acest game. 4-2!

UPDATE: 3-2 SERENA WILLIAMS! Un game lung pe care Serena îl câștigă după avantaj, cu mare dificultate. 15-8 este raportul greșelilor neforțate.

UPDATE: REABREAK SERENA WILLIAMS! Simona a avut 40-15, dar a făcut o dublă greșeală. De atunci a început să rateze primul serviciu și a fost nevoită să joace cu al doilea. A salvat o minge de break, apoi a avut două șanse să închidă game-ul dar le-a irosit. A mai salvat încă o minge de break, dar la a treia a cedat și a trimis în fileu. 2-2!

UPDATE: BREAK SIMONA! Românca a preluat conducerea cu 2-1!

UPDATE: 1-1! Game la zero reușit de Simona, care nu se arată deloc intimidată!

UPDATE: 1-0 Williams. Serena a salvat prima minge de break a meciului cu o combinație excelentă, dreapta în cross și venire la fileu pentru un vole câștigător. Pe a doua a salvat-o cu un serviciu puternic, 187 de km la oră, returul Simonei ducându-se în fileu. A luat game-ul cu o greșeală neforțată a Simonei, care a trimis decisiv, în bandă.

UPDATE: Începe finala! Serena Williams la serviciu!

UPDATE: Simona a câștigat tragerea la sorți pe care a efectuat-o Chris Evert. Serena va servi prima. Urmează minutele de încălzire.

UPDATE: Serena e și ea pe teren. În tribune, câteva sute de susținători ai Simonei, cu drapelul româniei și pancarte de ăncurajare. 

UPDATE 13:02. Simona iese prima pe teren! E zâmbitoare și a fost primită cu urale de publicul care a umplut la refuz sala!


Dacă Simona Halep este gata pentru cel mai mare succes al carierei, la doar 23 de ani, adversara ei, mult mai experimentata Serena Williams are posibilitatea să câștige Turneul Campioanelor a cincea oară în carieră și totodată pentru al treilea an la rând. Cine va triumfa?

Site-ul oficial al competiției din Singapore a ridicat această întrebare și a prezentat 8 lucruri esențiale despre meciul anului în tenisul feminin.

La întâlnirile directe, sportiva din SUA o conduce pe Halep cu 3-1, dar singurul succes al Simonei a avut loc chiar la Turneul Campioanelor, în grupele concursului (VIDEO)!

AICI GĂSIȚI TOATE INFORMAȚIILE DINAINTEA FINALEI

Cele 8 date care prefațează partida de azi:

1. Nu este pentru prima dată când două jucătoare care s-au întâlnit în grupe dispută finala;
De 5 ori s-a întâmplat ca duelul din grupe să fie repetat în finală, din 2008, de când Turneul Campioanelor se dispută în actualul format.

În 2003, Kim Clijsters a învins-o pe Amelie Mauresmo în ambele partide, în 2005 Mary Pierce a învins-o pe Mauresmo în grupe și a pierdut ultimul act, în 2006 Mauresmo a învins-o în grupe pe Justine Henin, care a câștigat finala, iar în 2009 Serena a învins-o pe Venus Williams în grupe, dar și în ultimul meci.

2. Halep face tot posibilul să câștige toate game-urile, seturile și meciurile din Singapore;
Aproape calificată în semifinale înainte de ultimul meci din grupă, cel cu Ana Ivanovic, Halep nu i-a permis sârboaicei calificarea, în dauna Serenei Williams, împingând partida în set decisiv.

Întrebată dacă s-a gândit să o lase pe Ivanovic să câștige, fiind și în avantajul său, Halep a răspuns răspicat: "Nu, nu! Nu m-am gândit la asta. Mereu când intru pe teren fac tot posibilul pentru a câștiga. Joc de plăcere, iubesc tenisul, nu-mi pasă de rezultate. Dar atunci când vin și rezultatele, pot spune că sunt fericită pe deplin!".

3. Simona nu se teme de Serena. Deloc!
Aceeași Halep a declarat, după înfrângerea cu Ivanovic: "Știam că o pot elimina pe Serena Williams dacă pierd cu 3-6, 3-6 sau un scor asemănător, dar nu mi-a păsat. Nu mi-e frică să joc din nou cu Serena!". O declarație plină de curaj a reprezentantei României.

4. Serena Williams nu a pierdut niciodată de două ori în fața aceleiași jucătoare la un turneu WTA;
În toți cei 19 ani în care a jucat la nivel profesionist în WTA, Serena Williams nu a pierdut niciodată de două ori într-un turneu în fața aceleiași jucătoare. Evident, statistica se aplică și Turneului Campioanelor, unde Serena a jucat de opt ori și a învins de patru ori.

5. Halep poate deveni prima jucătoare născută în 1991 sau mai târziu care cucerește titlul;
Cele patru turnee de Grand Slam și Turneul Campioanelor sunt cele mai importante 5 evenimente ale anului în calendarul WTA, dar o singură jucătoare născută după 1990 s-a impus la unul dintre acestea: Kvitova (născută pe 8 martie 1990) a câștigat de două ori Wimbledonul și o dată Turneul Campioanelor. Halep s-a născut pe 27 septembrie 1991.

6. Serena Williams poate deveni cea de-a treia jucătoare care câștigă turneul de 5 ori;
Serena Williams, în vârstă de 33 de ani, a cucerit deja Turneul Campioanelor de patru ori, în 2001, 2009, 2012 și 2013. Ea se află pe locul 3 all-time la acest capitol, la egalitate cu legendara Chris Evert. Martin Navratilova are 8 titluri, iar Steffi Graf 5.

7. Serena poate câștiga a treia oară un turneu de trei ori consecutiv;
S. Williams a reușit de două ori în carieră să cucerească un titlu WTA și să-l apere apoi de două ori consecutiv, o performanță remarcabilă în tenisul feminin. S-a întâmplat la Miami (2002, 2003 și 2004) și la US Open (2012, 2013 și 2014). Următoarea șansă o are duminică.

8. Ambele jucătoare știu pe ce loc vor încheia anul în ierarhia WTA;
Primele opt sportive ale lumii vor încheia anul 2014 în următoarea ordine: 1 - Serena Williams, 2 - Maria Sharapova, 3 - Simona Halep, 4 - Petra Kvitova, 5 - Ana Ivanovic, 6 - Agnieszka Radwanska, 7 - Eugenie Bouchard, 8 - Caroline Wozniacki. Rezultatul din finală nu va influența nici clasarea Simonei, dar nici pe cea a Serenei.

Sondaj inchis

Finala Turneului Campioanelor, de la Singapore, dintre Simona Halep și Serena Williams, se va disputa duminică, 26 octombrie, de la ora 13:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Cele mai tare faze VIDEO ale finalei vor fi redate în timp real pe site-ul nostru, digisport.ro, precum și pe m.digisport.ro.

Etichete: serena williams , halep , halep williams , serena williams simona halep


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Furie și indignare după ce fotografia cu teroriștii Hamas defilând cu trupul gol și mutilat al lui Shani Louk a fost premiată
Furie și indignare după ce fotografia cu teroriștii Hamas defilând cu trupul gol și mutilat al lui Shani Louk a fost premiată

O imagine cu trupul dezbrăcat și mutilat al unei tinere plimbat de teroriștii Hamas în remorca unei...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
aza3
Nu se mai ascund! Internaționalul român și-a făcut publică relația

Chetă pentru un violator: cine a plătit, de fapt, milionul de euro care l-a scos pe Dani Alves din închisoare
Dani Alves is released on bail from Can Brians jail
După 57 de ani, recordul e istorie! Un puști a reușit să îl întreacă pe marele Arnold Schwarzenegger
327210115_214907157678345_2804730496893185967_n
Se îngroașă "gluma": Napoli a intrat și ea în cursa pentru un jucător din SuperLiga României!
profimedia-0774483276
Antrenorul care a semnat cu Petrolul
petrolul
Recomandările redacției
FOTBAL:FCSB-FARUL CONSTANTA, SUPERLIGA SUPERBET (5.02.2024)
Atacantul pe care Raul Rusescu l-ar cumpăra ”cu ochii închiși” la FCSB. ”Îmi place la nebunie!”

Exclusiv Dinamo - Petrolul, cu spectatori în tribune?! Solicitarea a fost făcută, totul ar trebui să fie doar o formalitate
bataie 2
Gică Hagi are oferta pe masă! Agentul a plecat să negocieze contractul
WhatsApp Image 2024-03-15 at 20.40.20
Total neașteptat! Ce se întâmplă cu jucătorul FCSB-ului care "refuză să accepte că fotbalul s-a terminat pentru el"
FOTBAL:FCSB-SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (17.03.2024)
Citește și
Nu a uitat-o pe Serena Williams! Gestul făcut de Patrick Mouratoglou, după ce Simona Halep a scăpat de suspendare
French Open Tennis, Wednesday Previews, Roland Garros, Paris, France - 18 May 2022
Simona Halep a descris-o în doar câteva cuvinte pe Serena Williams și i-a dat replica lui Eugenie Bouchard
simona-halep1
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
Încă o accidentare la FCSB! Favoritul lui Gigi Becali are ruptură! Cât lipsește
Încă o accidentare la FCSB! Favoritul lui Gigi Becali are ruptură! Cât lipsește
Simona Halep, lovită unde o doare mai tare. A fost refuzată la turneu
Simona Halep, lovită unde o doare mai tare. A fost refuzată la turneu
Arnold Schwarzenegger, prima imagine după ce i-a fost montat un stimulator cardiac. Fanii, val de reacții: „Ești de neoprit, ești o legendă!”
Arnold Schwarzenegger, prima imagine după ce i-a fost montat un stimulator cardiac. Fanii, val de reacții: „Ești de neoprit, ești o legendă!”
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Prețul amețitor cu care se vinde un garaj din lemn în Brașov: „E inclusă și mașina în preț?"
Prețul amețitor cu care se vinde un garaj din lemn în Brașov: „E inclusă și mașina în preț?"
Povestea sportivei românce care a ajuns campioană mondială, dar a plătit un preț uriaș: „Am dureri"
Povestea sportivei românce care a ajuns campioană mondială, dar a plătit un preț uriaș: „Am dureri"
Cum a profețit viitorul AI, deepfake-urile și altele un personaj inventat la TV din anii '80
Cum a profețit viitorul AI, deepfake-urile și altele un personaj inventat la TV din anii '80
Ce cred englezii despre naționala României și cum o compară cu Ucraina
Ce cred englezii despre naționala României și cum o compară cu Ucraina
Simona Halep, întrebată ce mesaj îi transmite Serenei Williams. Ce postase după suspendarea româncei
serena-williams-simona-halep

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Digi World
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Digi Animal World
Un bărbat a fost ucis de propriul animal de companie. A rezistat doar patru zile după mușcătură
Un bărbat a fost ucis de propriul animal de companie. A rezistat doar patru zile după mușcătură