• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Vineri, Simona Halep îşi află adversarele de la Turneul Campioanelor, care începe săptămâna viitoare, în direct la Digi Sport. Lupta pentru ultimul loc, rămas liber, se decide la competiţia din această săptâmână, de la Moscova.

Trei jucătoare se bat pentru ultimul loc rămas liber la Turneul Campioanelor. Johanna Konta, Carla Suarez Navarro şi Svetlana Kuznetsova îşi joacă ultima carte la turneul de la Moscova, care va fi în direct la Digi Sport 2, începând de miercuri, de la 11:00. La Turneul Campioanelor, Simona Halep este cap de serie numărul 3.

"Fiecare jucătoare este la un nivel foarte înalt, este cel mai înalt nivel din tenis. Mă simt ok, mă simt pregătită, sper să fac o treabă bună și să dau tot ce pot", a spus Simona Halep. "Trebuie să joc bine ca să trec de grupe, în primul rând. Indiferent care va fi adversara, trebuie să câștig meciurile", a mai afirmat sportiva noastră.

Tragerea la sorţi pentru stabilirea celor două grupe de la Turneul Campioanelor este programată vineri. Super competiţia din Singapore este în direct la Digi Sport!