• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Simona Halep se va duela cu Johanna Konta pentru a patra oară în acest an, iar meciul s-ar putea disputa în aceleași condiții ca la Wimbledon, în cazul în care Karolina Pliskova va fi învinsă în optimile de finală de la Cincinnati.

Într-o astfel de situație, românca ar putea din nou să o depășească pe cehoaică și să treacă pe primul loc în clasamentul WTA virtual.

Atât eu cât şi ea probabil, încerc să intru în meci şi să nu joc cu gândul la un anumit scenariu”, a spus Konta, în exclusivitate pentru Digi Sport.

Britanica a câștigat toate duelurile pe care le-a avut cu Halep în circuitul WTA, inclusiv cele două din acest an, în timp ce Simona a reușit să se impună doar în Fed Cup.

Aceasta va fi a patra întâlnire şi voi intra în meci ştiind că va fi o adevărată luptă. Amândouă am câştigat şi am pierdut anul acesta aşa că nimic nu e sigur. Vreau doar să joc cât de bine pot şi să fiu cât pot de competitivă”, a mai spus Konta pentru Digi Sport.

Înaintea celui de-al patrulea meci direct din 2017, britanica a vorbit și despre jocul româncei:

Cred că se mișcă incredibil și trimite foarte multe mingi înapoi. Te simți ca și cum ai juca cu un perete când joci cu Simona. Încerc de fiecare dată să-mi impun jocul, să dicteze câte mai mult jocul pe teren și să preiau controlul în timpul punctului, dar sunt conștientă că ea poate lovi foarte multe mingi și că nu voi putea tot timpul să mă impun. Cred că este foarte important să accept aceste lucruri împotriva celor mai bune jucătoare, pentru că nu stă totul doar în racheta ta”, a mai spus Konta, conform WTA.

Sfertul de finală de la Cincinnati, Johanna Konta - Simona Halep, va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, sâmbătă dimineața, de la ora 2:00.

Dacă Pliskova va pierde cu Giorgi (meciul din optimile de finală va continua vineri, după ce a fost întrerupt joi, din cauza ploii la scorul de 3-0, în primul set, pentru cehoaică), iar Halep o va învinge pentru prima dată în circuitul WTA pe Konta, atunci românca va avea mari șanse să treacă pe primul loc în lume, începând de luni. Într-o astfel de situație, singura care va mai sta în calea sa va fi Elina Svitolina și asta doar în cazul în care ucraineanca va câștiga turneul de la Cincinnati, transmis de Digi Sport, în această săptămână.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT