• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Simona Halep continuă să fie lăudată și după încheirea sezonului. Întrebată de presa din țara sa ce părere are despre faptul că românca a devenit lider mondial, Anastasia Myskina, fostă câștigătoare la Roland Garros, a spus că orice sportivă care ajunge într-o asemenea situație merită să se afle acolo.

Orice jucătoare de pe primul loc merită să fie acolo. Pentru că este foarte multă muncă! Și nu oricine poate ajunge acolo. Am un mare respect pentru jucătoarele care trec pe primul loc”, a declarat Myskina, pentru Sport-Express.ru.

Fosta campioană de la Paris nu vrut însă să-și exprime opinia cu privire la perioada pe care Halep o va petrece pe primul loc al clasamentului WTA.

E o altă problemă atunci când vine vorba de cât de mult pot rămâne în vârf. Asta este și mai complicat”, a mai spus Myskina, fost nr. 2 mondial.

Rusoaica a catalogat însă rezultatele din 2017 care fiind ”puțin neașteptate”, dar, în același timp, ”impresionante”. În plus, aceasta și-a exprimat dezamăgirea că Svetlana Kuznetsova nu a reușit să se califice și în acest an la Turneul Campionilor câștigat de Caroline Wozniacki.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT