• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Simona Halep se întoarce pe teren după o pauză de patru săptămâni. Cu un nou antrenor cooptat în lot, Andrei Pavel, românca a plecat în China, acolo unde săptămâna viitoare va juca la Wuhan, în direct la Digi Sport. Anul trecut, sportiva antrenată de Darren Cahill a ajuns în semifinale, unde a fost învinsă de Petra Kvitova.

M-am antrenat foarte bine, pregătirea a mers bine, mă simt bine, sunt pregătită să încep turneele și să dau tot ce am mai bun din mine. O să dau tot ce am mai bun din mine și sper să fac un rezultat cât se poate de bun”, a declarat Halep.

Halep, numărul 2 mondial, şi-a asigurat calificarea pentru a patra oară consecutiv la Turneul Campioanelor.

Este un lucru deosebit să fiu din nou la Singapore. Asta dovedește că am fost destul de constantă după prima parte a anului în care am fost un pic accidentată. Merg acolo cu încredere, însă toate meciurile vor fi grele, toate jucătoarele de acolo sunt de top și toate își doresc același lucru, să câștige acel trofeu”, a mai zis Halep.

Cel mai bun rezultat al româncei la turneul de la Singapore a fost finala pierdut în 2014 cu Serena Williams.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT