• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

După ce a învins-o pe Anastasija Sevastova, joi, Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală ale unui turneu WTA pentru a 11-a oară în acest sezon și pentru a zecea oară consecutiv, ceea ce confirmă faptul că românca este cea mai constantă jucătoare a momentului.

Miami (Premier Mandatory), Stuttgart (Premier), Madrid (Premier Mandatory), Roma (Premier 5), Roland Garros (Grand Slam), Eastbourne (Premier), Wimbledon (Grand Slam), Washington (International) și Toronto (Premier 5) sunt ultimele nouă turnee jucate de româncă, înainte de Cincinnati și la care ea a ajuns cel puțin până în faza sferturilor de finală.

Din păcate pentru Halep, aceasta a reușit să se impună în doar unul dintre acestea, la Madrid, și să ajungă până în finală doar la alte două, la Roma și Roland Garros.

În afara celor zece turnee amintite mai sus, Simona Halep are un sfert de finală și la St Petersburg (International), faza în care n-a mai evoluat, întrucât s-a retras înainte de meciul cu Natalia Vikhlyantseva.

Singura jucătoare care o depășește pe Halep la numărul de sferturi de finală jucate în 2017 este Caroline Wozniacki, care a atins această fază de 13 ori.

Auckland (International), Sydney (Premier), Doha (Premier), Dubai (Premier 5), Indian Wells (Premier Mandatory), Miami (Premier Mandatory), Charleston (Premier), Roland Garros (Grand Slam), Eastbourne (Premier), Wimbledon (Premier) Bastad (International) și Toronto (Premier 5) sunt cele 12 turnee la care daneza a evoluat în sferturile de finală, înainte de a se prezenta la Cincinnati. La șase dintre acestea, ea a ajuns până în ultimul act, acolo unde a pierdut însă de fiecare dată.

Viitoarea adversară a Simonei Halep de la Cincinnati, Johanna Konta, a avut la rândul ei un an foarte bun, cu opt prezențe în sferturile de finală. Înaintea turneului din Ohio, britanica a ajuns între ultimele opt jucătoare și la Shenzhen (International), Sydney (Premier), Australian Open (Grand Slam), Miami (Premier Mandatory), Nottingham (International), Eastbourne (Premier) și Wimbledon (Grand Slam).

Konta are două titluri câștigate în acest an, la Sydney și Miami, și o finală pierdută la Nottingham.

Sfertul de finală de la Cincinnati, Johanna Konta - Simona Halep, va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, sâmbătă dimineața, de la ora 2:00.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT