• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Perechea formată din Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer este cap de serie numărul unu la Australian Open, primul Grand Slam al anului. Cei doi vor înfrunta în primul tur cuplul format din Martin Klizan (Slovacia) şi Sergiy Stakhovsky (Ucraina).

Florin Mergea şi Rohan Bopanna sunt cap de serie numărul 4. Finaliştii de la Turneul Campionilor vor evolua în runda inaugurala cu reprezentanţii gazdelor, Omar Jasika şi Nick Kyrgios.

Tecău şi Rojer au atins anul trecut semifinalele de la Melbourne, unde românul şi-a egalat astfel cea mai bună performanţă. Cei doi au fost învinşi în penultimul act de italienii Bolelli şi Fognini, cu 4-6, 6-3, 3-6.

Şi pentru Mergea, 2015 a fost cel în care şi-a trecut în cont cel mai bun rezultat la Australian Open. Alături de Dominic Inglot, acesta a fost învins chiar de Tecău şi Rojer, în sferturi, cu 4-6, 6-7, după ce trecuse în optimii de gemenii Bryan.