• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Revenirile lui Rafael Nadal și Roger Federer l-au surprins pe Horia Tecău. Cei mai valoroși jucători din ultimul deceniu și-au împărțit în acest sezon trofeele de Grand Slam - spaniolul a triumfat la Roland Garros și US Open, iar elvețianul s-a impus la Australian Open și Wimbledon.

Nadal și Federer sunt primii favoriți la Turneul Campionilor, transmis de duminică, în direct la Digi Sport 2.

Neașteptat anul acesta ca mulți jucători să se retragă din calendarul competițional și să-l vedem pe Federer, care se menține proaspăt și fit și cu pasiune și poftă de joc. Parcă se reinventează.

Nadal, alt exemplu de disciplină și forță mentală. Să redevină nr. 1 mondial e incredibil. E un model pentru noi toți”, a declarat Horia Tecău.

Acesta visează la un dublu de vis și i-a lansat recent lui Federer o invitație inedită.

Dă-mi o săptămână din cariera ta în care să facem echipă. Una, atât am nevoie la un turneu. E un tip foarte relaxat, care glumește enorm. Nu ai spune asta când te uiți și-l vezi pe teren”, a mai spus Horia Tecău.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT