• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Una dintre grupele întrecerii de simplu de la Turneul Campionilor îi va purta numele lui Ilie Năstase, acesta urmând să fie prezent la turneul de la Londra, care închide sezonul în ATP. Năstase știe de ce organizatorii l-au onorat în Anglia.

Într-un interviu pentru ziare.ro, Năstase a spus: “M-au invitat la Londra și voi merge vineri. Pentru mine este o onoare că o grupă va purta numele meu. A contat foarte mult că am jucat cinci finale, iar pe patru le-am câștigat. De asta cred că au luat această decizie.”

Fostul mare jucător de tenis a vorbit și despre felul în care îl văd străinii, în comparație cu românii: “Străinii mă apreciază mai mult, pentru că acolo am obținut rezultate. În străinătate am câștigat trofee. În România am fost criticat că am vândut Cupa Davis în 1972. Asta au găsit să-mi reproșeze, că am vândut finala.”

Năstase spune că favoritul său în întrecerea de simplu este Roger Federer, dar crede că e greu pentru elvețian să câștige, cu Novak Djokovic într-o mare formă în acest moment. Cât despre proba de dublu, unde avem doi români, Ilie a declarat: “Cred că atât Horia Tecău, cât și Florin Mergea, au șanse să câștige Turneul Campionilor. Dacă s-au calificat în primele opt, cum să nu aibă șanse?!”

Tragerea la sorţi pentru stabilirea urnelor va avea loc joi seară, în City Hall, Londra. Turneul de la Londra e transmis ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE de Digi Sport în perioada 15-22 noiembrie.