• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Ilie Năstase (71 de ani), fostul mare jucător de tenis, a primit oferta de a deveni consul onorific al Cehiei în țara noastră. Informația a fost furnizată de către Lubomir Zaoralek, ministrul ceh de Externe. Oficialul i-a transmis însă şi un avertisment lui Nasty, după derapajele avute în meciul de Fed Cup cu Marea Britanie.

În urma întâlnirii de vineri, Zaoralek a precizat că Năstase a acceptat propunerea, urmând a avea biroul la Constanța. 

”Este o mare onoare. Ţara mea nu mi-a oferit această şansă, dar dumneavoastră mi-aţi oferit-o şi apreciez acest lucru”, a afirmat Ilie Năstase, citat de ESPN.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

Ilie Năstase, în vârstă de 71 de ani, a fost suspendat în iulie de Federaţia Internaţională de Tenis (ITF) până pe 31 decembrie 2020, în urma incidentelor de la meciul dintre România şi Marea Britanie, din Fed Cup.

”Am încredere în domnul Năstase. În diplomaţie trebuie să cântărim bine cuvintele, dar cred că domnul Năstase este conştient în totalitate de acest lucru.

Sunt convins că transferul său din sport în diplomaţie va fi încununat de succes, întrucât îl văd ca fiind o persoană care îşi dă seama de responsabilitatea pe care o are în noua funcţie", a explicat Lubomir Zaoralek, care se declară un fan al tenisului.