• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Suspendat de ITF după scandalul pe care l-a provocat la întâlnirea cu Marea Britanie, Ilie Năstase a fost înlocuit de Florin Segărceanu în funcția de căpitan nejucător al echipei României de Fed Cup, în urmă cu o săptămână.

Chestionat cu privire la acest subiect, primul lider mondial din istoria Erei Open a spus că nu are nicio problemă cu faptul că Segărceanu i-a luat locul.

Dacă l-au pus pe Segărceanu, e foarte bine. Au pus pe cine trebuia. În legătură cu suspendarea, am făcut apel şi se va judeca în decembrie. Dar nu prea mai contează, pentru că acum e altcineva. E un fost jucător de tenis, nu e nicio problemă să fie altcineva”, a declarat Ilie Năstase pentru ProSport.

Am antrenat gratis. Fetele m-au vrut. Eu am acceptat să fiu căpitan după ce am vorbit cu domnul Ţiriac - el a discutat cu fetele şi m-au vrut. Dată fiind situaţia care a fost după meciul cu Marea Britanie, nu mai am ce să comentez. Eu nu am fost remunerat, nu am avut salariu, nu m-a plătit nimeni. Trebuie să fie organizare, să vină un antrenor plătit care să meargă în fiecare zi acolo. Asta trebuie să se facă!”, a mai spus Ilie Năstase.

Următorul duel al României în Fed Cup va avea loc anul viitor, în perioada 10-11 februarie, la Cluj-Napoca, împotriva Canadei, în primul tur al Grupei Mondiale II.

Meciurile din Cupa Davis și Fed Cup pot fi urmărite ÎN DIRECT la Digi Sport.

Fost jucător de tenis, Florin Segărceanu a mai fost, în trecut, căpitan nejucător al echipei de Cupa Davis a României.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT