• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Imaginea acestei săptămâni din tenisul mondial feminin o are în prim-plan pe Serena Williams. Marea campioană din Statele Unite a postat pe contul personal de Instagram o poză în care se află alături de fiica ei, Alexis Olympia Ohanian Jr.

Jucătoarea ajunsă la 36 de ani o ţine în braţe pe fetiţa care i-a schimbat viaţa, imaginea fiind una extrem de expresivă.

 

După naşterea fetiţei, Serena şi-a reluat uşor-uşor antrenamentele, obiectivul fiind să revină în competiţii în aproximativ 5 luni. Cel mai probabil ea va fi în plenitudinea forţelor la Roland Garros 2018, al doilea turneu de Grand Slam al anului.

În altă ordine de idei, Williams și-a cumpărat o vilă de șase milioane de dolari, în Beverly Hills, California, la câteva zile după ce și-a scos la vânzare locuința din Bel-Air (un cartier din Los Angeles) și așteaptă să primească pentru aceasta aproape milioane de dolari americani.

Casa cumpărată de Serena are aproximativ 557 de metri pătrați, are cinci dormitoare și cinci băi. Design-ul interior al vilei este realizat într-un stil spaniol, des întâlnit în sudul Californiei. Împrejurul acesteia există foarte mult spațiu verde, însă curtea nu este suficient de mare și pentru construirea unui teren de tenis.