• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Cu scurt timp înaintea plecării la Londra, acolo unde participă la Turneul Campionilor, competiție care este transmisă ÎN DIRECT pe Digi Sport, Horia Tecău și-a lansat o colecție de haine sub numele unui brand italian.

După ce a câștigat primul Grand Slam din carieră - turneul de la Wimbledon - Horia Tecău țintește un triumf și la Turneul Campionilor și a plecat în capitala Angliei la scurt timp după lansarea liniei vestimentare. 

Tecău are contract cu italienii de la Marina Yachting, iar la parafarea actelor a fost reprezentat de Vlad Munteanu, fostul fotbalist al lui Dinamo și ex-președinte al Universității Cluj, după cum informează Click. Fostul fotbalist a fost prezent și la lansare, iar activitatea de impresar sportiv va fi noua sa preocupare. Posedă o diplomă de management sportiv, pe care a luat-o în Germania, după ce a urmat cursurile 4 ani.

Fostul mijlocaș Vlad Munteanu a evoluat la Dinamo între 2000 și 2006, dar și în 2011. Și-a încheiat cariera de jucător în 2013, iar de atunci până în sezonul trecut, acesta a fost președinte la Universitatea Cluj, de unde a plecat însă cu scandal, contestat fiind dur de suporterii ardeleni, care l-au acuzat că s-a preocupat doar de propria imagine. Munteanu a fost și pe lista finanțatorului dinamovist Ionuț Negoiță, care l-ar fi dorit la Dinamo, însă mutarea nu a mai avut loc.

În străinătate, Munteanu a jucat la Cottbus, Wolfsburg, Auxerre, Bielefeld și FSV Frankfurt și și-a încheiat cariera la Erzgebirge Aue. În toți acești ani, Vlad a marcat de 13 ori în 58 de partide disputate în Bundesliga.

Un singur meci a jucat Vlad Munteanu în echipa națională a României, în 2002, într-un meci cu Grecia (pierdut de tricolori cu 0-1).

172 de meciuri și 19 goluri are Munteanu în Liga 1.