simona-halep4
”Nu cred că Halep va juca în Billie Jean King Cup”. Ce se întâmplă cu Simona și dorința ei de a evolua la JO
Western & Southern Open - Day 4
Darren Cahill, mesaj tranșant în privința Simonei Halep
BUCURESTI - SUPERLIGA - ETAPA 5 - RAPID BUCURESTI - PETROLUL PLOIESTI - 13 AUG 2023
Șucu s-a ținut de cuvânt! Merge alături de galerie la meciul cu Craiova: ”Echipa are nevoie de noi!”
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Stirile Digi Sport

Irina Begu s-a calificat în semifinale, la Roma, unde va juca împotriva Serenei Williams

13.05.2016, 10:03

UPDATE 21:45 Serena Williams, numărul unu mondial, a făcut o adevărată demonstraţie de forţă în faţa Svetlanei Kuznetsova, în sferturi la Roma. Sportiva din SUA s-a impus cu 6-2, 6-0, în doar 53 de minute de joc.

irina-1
  • Liga 2: Corvinul - Buzău, joi, 19:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, joi, 21:30, DGS 1

Irina Begu - Serena Williams va fi duelul cel mai aşteptat de români în "careul de aşi" de la Foro Italico. Sportiva noastră trece printr-o perioadă extrem de bună şi speră să producă surpriza, în confruntarea în premieră cu Serena. Campioana de peste Ocean se află la rândul ei într-o formă excelentă, triumfând la capătul unui meci entuziasmant cu Svetlana Kuznetsova. Numărul unu mondial a controlat de o manieră impresionantă disputa, reuşind nu mai puţin de 20 de puncte direct câştigătoare; mai mult, i-a oferit adversarei doar trei mingi de break (niciuna fructificată).

Irina Begu - Serena Williams, a doua semifinală de la Roma, se va disputa sâmbătă, după ora 18:00. Partida poate fi urmărită în format LIVE-TEXT pe digisport.ro.


  • Rezultatele zilei la Roma, la masculin


    Pouille - Monaco (abandon)

    Goffin - Murray 1-6, 5-7

    Djokovic - Nadal 7-5, 7-6(4)

    Thiem - Nishikori 3-6, 5-7


Irina Begu se află în stare de graţie. Bucureşteanca s-a calificat în semifinale la Roma, după o nouă prestaţie foarte bună, scor 6-2, 7-6 (3), în faţa japonezei Misaki Doi.

Fără set pierdut la Foro Italico în acest an, Begu a avut o nouă partidă fără probleme în faţa surprizei turneului, Misaki Doi. După un prim set în care şi-a dominat total adversara, Irina a mai slăbit puţin ritmul, însă şi-a revenit la timp. Şi-a regăsit agresivitatea pe finalul manşei secunde, când backand-ul a fost din nou principala sa armă.

Graţie performanţei de la Roma, Begu va urca în clasament până pe locul 28 mondial. Ea îşi poate îmbunătăţi clasarea dacă va accede în finală, însă pentru această performanţă va trebui să treacă examenul unui duel foarte greu. În penultimul act, sportiva noastră se va confrunta cu învingătoarea partidei Serena Williams - Svetlana Kuznetsova. 

Dacă un eventual duel cu numărul unu mondial ar fi o premieră, cele două nemaintâlnindu-se până în prezent, în confruntările directe cu rusoaica Kuznetsova, Irina are un palmares pozitiv: 2-1. Toate confruntările dintre cele două au avut loc pe zgură.

În careul de aşi la Roma se calificase deja Garbine Muguruza, care va juca împotriva câştigătoarei din sfertul care le opune pe americanca Madison Key şi Barbara Strycova

LIVE TEXT

SET, MECI, Begu!!!! Irina se impune în tie-break şi avansează în semifinale, după 6-2, 7-6. Tie-break-ul a început cu două minibreak-uri, şi Irina a condus cu 3-1, după o minge trimisă afară de Doi. La primul schimb de teren a fost 4-2 pentru româncă. Tie-break-ul s-a încheiat la 3 şi Begu o poate întâlni în penultimul act pe Serena Williams, dacă numărul unu mondial va trece de Svetlana Kuznetsova. 

UPDATE: 17:06: Game, Begu! 6-2, 6-6. Soarta setului se va decide în tie-break, după un game pe care l-a câştigat la 30.   

UPDATE: 17:01: Game, Doi! 6-2, 5-6. Misaki a condus cu 30-0, dar a fost depăşită de un lob al Irinei, care a egalat. O minge trimită prea lung de Doi i-a adus o şansă de break sportivei noastre, care nu a profitat însă. A urmat o lovitură superbă a niponei, care a trecut în avantaj. Încă un serviciu bun i-a asigurat tie-break-ul asiaticei.   

UPDATE: 16:56: Game, Begu! 6-2, 5-5. Irina nu a avut probleme de moral, după şansele ratate în jocul precedent. A reuşit un break alb şi setul intră în prelungiri.  

UPDATE: 16:53: Game, Doi! 6-2, 4-5. Irina ajunge repede la 40-0, după încă un forehand câştigător, dar Doi câştigă patru puncte consecutive. Irina a egalat, dar două mingi jucate foarte bine de Misaki i-au adus un game foarte muncit.  

UPDATE: 16:46: Game, Begu! 6-2, 4-4. Begu câştigă primul punct cu un voleu drive, dar pierde cel mai frumos schimb al meciului. O dublă greşeală o aduce pe Doi în avantaj (30-15). O nouă greşeală neforţată a Irinei îi oferă niponei o şansă de break, pe care aceasta nu o fructifică. Românca mai salvează o minge de break, cerând intervenţia arbitrului la o minge trimisă afară de Doi. Un nou serviciu puternic aduce egalitatea în setul doi.     

UPDATE: 16:37: Game, Doi! 6-2, 3-4. Doi a condus cu 30-0, Begu a accelerat şi a egalat, dar Misaki a închis game-ul, cu ajutorul unei greşeli neforţate a Irinei. 

UPDATE: 16:34: Game, Begu! 6-2, 3-3. Serviciul puternic o scoate pe Irina, care câştigă primele două puncte ale game-ului. Urmează doi aşi consecutivi şi Begu mai face un game alb. 

UPDATE: 16:31: Break, Begu! 6-2, 2-3. Răspunsul Irinei nu întârzie şi românca ajunge repede la 40-0, după un backhand în cross superb. Românca fructifică a doua minge de break şi revine la un singur game în spatele adversarei.

UPDATE: 16:28: Break, Doi! 6-2, 1-3. Begu serveşte al patrulea as, dar Doi nu renunţă şi o plimbă pe Irina pe tot terenul şi trece în avantaj (30-15). Un passing shot superb îi aduce niponei o minge de break (30-40). Irina greşeşte şi Doi face break-ul.   

UPDATE: 16:22: Game, Doi! 6-2, 1-2. Doi câştigă primele două puncte, dar Irina răspunde cu o lovitură direct câştigătoare. Misaki prinde încredere şi îşi adjudecă şi următoarele două puncte, trecând din nou în avantaj pe tabelă.

UPDATE: 16:19: Game, Begu! 6-2, 1-1. Irina răspunde cu un joc agresiv, care o aduce repede la 30-0. Urmează un retur în afara terenului şi o lovitură care o surprinde pe picior greşit pe Doi şi Irina face şi ea un game alb. 

UPDATE: 16:16: SET 2: Game, Doi! 6-2, 0-1. Misaki începe perfect actul secund, cu un game alb, în care loviturile ei direct câştigătoare au alternat cu greşelile lui Begu.  

UPDATE: 16:05 Game, set, Begu! 6-2. Game-ul începe cu o scurtă bine ascunsă de Irina. Begu continuă să fie agresivă şi cu ajutorul unui as ajunge la 40-0. O minge pe linie îi aduce un game alb şi câştigarea primului set, după 41 de minute. 

UPDATE: 16:05 Break, Begu! 5-2. Irina se apără bine şi, după ce pierde primul punct, trece la conducere cu 30-15. Un nou forehand în lung de linie îi aduce lui Begu două mingi de break, dar Doi le salvează. Un passing shot îi aduce al treilea break al setului Irinei, care va servi pentru câştigarea setului. Begu cere intervenţia antrenorului.   

UPDATE: 16:00 Break, Doi! 4-2. Irina face pasul înainte la 15-30 şi egalează cu un forehand câştigător. Urmează un backhand impecabil al asiaticei, care îşi procură o minge de break. Begu loveşte din nou din interiorul terenului şi nu îi tremură deloc mâna în acest set. O dublă greşeală îi aduce o nouă minge de break, dar din nou Begu joacă bine sub presiune. Urmează un retur pe linie al niponei şi o minge trimisă afară de Begu, care îşi pierde serviciu. 

UPDATE: 15:51 Break, Begu! 4-1. Doi nu se regăseşte şi îi face două cadouri Irinei, care ajunge la 30-15. Încă o minge trimisă afară de asiatică îi conferă două mingi e break. Românca o fructifică pe prima şi are două brea-uri în faţă.

UPDATE: 15:48 Game, Begu! 3-1. Irina începe game-ul cu două lovituri direct câştigătoare. A urmat o mingea prea lungă trimisă de Doi şi scorul a ajuns la 40-0. Game alb pentru Begu, după o venire la fileu.   

UPDATE: 15:44 Game, Doi! 2-1. Primele trei puncte au fost câştigate după greşeli neforţate făcute de cele două, dar un serviciu bun a dus scorul la 30-30. Un un-doi făcut de niponă a adus-o în avantaj şi următorul punct i-a adus primul joc al meciului.   

UPDATE: 15:40 Game, Begu! 2-0. Irina a început game-ul cu o dublă greşeală şi un raliu adjudecat de niponă a dus scorul la 15-30. A urmat însă primul as al meciului. Următorul punct a fost unul superb, Irina găsind răspuns la o scurtă bine executată de Doi. Cele două au ajuns la egalitate, în urma unei mingi trimise în fileu de româncă. O lovitură norocoasă i-a adus desprinderea Irinei. 

UPDATE: 15:34: SET 1: Break, Begu! 1-0. Irina a condus cu 30-0, dar nipona a egalat după un forehand câştigător. A urmat un retur în fileu al lui Begu, dar Doi a imitat-o şi s-a ajuns la egalitate. Irina a fructificat a treia minge de break şi a câştigat primul game al meciului.  

UPDATE: 15:21: Cele două jucătoare au ieşit pe teren şi efectuează mişcările de încălzire, înainte de debutul meciului. Nipona va servi prima. 

Etichete: begu roma , live text begu , live begu doi , begu doi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un primar din Mehedinți, dintr-o comună fără asfalt, a pus palmieri pe marginea drumului pentru că așa a văzut în vacanțe și i-a plăcut
Un primar din Mehedinți, dintr-o comună fără asfalt, a pus palmieri pe marginea drumului pentru că așa a văzut în vacanțe și i-a plăcut

Nu au asfalt pe toate străzile, dar primarul le-a plantat palmieri pe marginea drumului. Acesta...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Romania V Greece - International Friendly, Bucharest - 25 Mar 2022
OUT de la echipa națională pentru EURO! ”Orice om sănătos la cap l-ar lua în lot, dar eu l-am scos”

"A fost cel mai bun!" Columbienii au remarcat un singur jucător român, după amicalul de la Madrid
Screenshot 2024-03-26 at 22.07.30
E gata: Ianis Hagi pleacă de la Alaves! A anunțat unde va juca sezonul viitor
Screenshot 2024-03-27 at 17.00.01
Ianis Hagi, răspuns tranșant pentru Edi Iordănescu după golul înscris în România - Columbia 2-3
Provocarea zilei: găsește reprezentantul României din fotografia virală
Screenshot 2024-03-27 at 18.44.14
Recomandările redacției
BUCURESTI - SUPERLIGA - ETAPA 5 - RAPID BUCURESTI - PETROLUL PLOIESTI - 13 AUG 2023
Șucu s-a ținut de cuvânt! Merge alături de galerie la meciul cu Craiova: ”Echipa are nevoie de noi!”

Varga l-a vândut pe Krasniqi la Rapid cu 1.000.000€, deși avea ofertă de 5 ori mai mare! Acum, a tras concluziile
sucu varga
Foto A cumpărat bolidul făcut praf de un fotbalist și nu s-a lăsat până nu l-a făcut ca nou
12
Foto După 57 de ani, recordul e istorie! Un puști a reușit să îl întreacă pe marele Arnold Schwarzenegger
327210115_214907157678345_2804730496893185967_n
Citește și
Nu toată lumea este de acord cu Simona Halep. Încă un nume mare îi dă dreptate Carolinei Wozniacki
Melbourne, Australia. 27th January, 2017. Danish tennis player Caroline Wozniacki is in action during the finals match at the Australian Open vs Romanian tennis player Simona Halep on Jan 27, 2018 in Melbourne, Australia - ©Yan Lerval/Alamy Live News
Bucureștiul reintră pe harta tenisului. ”Cel mai mare turneu care a existat vreodată în România”
ion-tiriac
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
CSA Steaua, top secret! Măsură fără precedent luată de MApN
CSA Steaua, top secret! Măsură fără precedent luată de MApN
Meszar, prima reacție după suspendarea primită de UTA. Dă vina pe fanii Stelei și le declară război ultrașilor arădeni
Meszar, prima reacție după suspendarea primită de UTA. Dă vina pe fanii Stelei și le declară război ultrașilor arădeni
Adevărul despre scandalul dintre Rebel Wilson și Sacha Baron Cohen. Ce a scris actrița despre starul din „Borat” în cartea ei de memorii
Adevărul despre scandalul dintre Rebel Wilson și Sacha Baron Cohen. Ce a scris actrița despre starul din „Borat” în cartea ei de memorii
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro
În ce orașe va întârzia pensia în luna aprilie? De ce se întâmplă acest lucru
În ce orașe va întârzia pensia în luna aprilie? De ce se întâmplă acest lucru
Simona Halep, veste total neașteptată. Ce i se pregătește fostului lider mondial
Simona Halep, veste total neașteptată. Ce i se pregătește fostului lider mondial
"Ați mai văzut așa ceva?" Surpriză mare la Miami: o rusoaică a învins o favorită și s-a calificat în semifinale
"Ați mai văzut așa ceva?" Surpriză mare la Miami: o rusoaică a învins o favorită și s-a calificat în semifinale
”Risipește milioane de dolari. Este timpul să înceteze”. Cel mai dur atac legat de ”cazul Halep”
Simona Halep, la WTA Miami 2024 / Foto: captură Digi Sport

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Digi World
De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim
De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim
Digi Animal World
Transformarea uluitoare a unui câine după ce a fost spălat și tuns. Salvatorii au crezut că-i lipsește un ochi când l-au găsit
Transformarea uluitoare a unui câine după ce a fost spălat și tuns. Salvatorii au crezut că-i lipsește un ochi când l-au găsit