• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Simona Halep a fost surprinsă în vacanță alături de noul ei iubit, în timp ce se afla în Italia, la Portofino. Acesta este Radu Marian Barbu, un fost jucător de tenis, în vârstă de 34 de ani, care a refuzat însă orice fel de dialog privind relația cu numărul 1 mondial.

Radu Marian Barbu are 34 de ani, este originar din Piteşti şi a avut o scurtă carieră în tenis, fără rezultate importante. Cel mai bun loc în clasamentul mondial a fost 1.151, în 2004, iar totalul câştigurilor sale s-a ridicat la modesta sumă de 3.217 dolari. Acum este iubitul Simonei Halep. Sportiva noastră și noul ei iubit au fost surprinși la masă în Portofino (Italia) unde au gustat din specialitățile italienești și s-au plimbat pe străzile din micul sat pescăresc situat pe țărmul Mării Mediterane.

Radu Marian Barbu a fost contactat de Libertatea pentru a comenta despre relația pe care o are cu Simona, dat fiind că în presa internațională au apărut primele imagini cu cei doi. Potrivit sursei citate, el nu a dorit să facă niciun comentariu. Simona și Radu s-au cunoscut în urma cu mai mulți ani, el fiind prieten și cu un fost antrenor al jucătoarei ajunsă acum pe locul 1 mondial. În prezent, Radu Marian Barbu este antrenor la nivel de copii, el fiind în trecut și director al unui turneu ITF organizat la Pitești.

Simona Halep va încheia anul în fruntea clasamentului WTA după un an în care a cucerit trofeul la Madrid, şi a mai jucat patru finale, la Roma, Roland Garros, Cincinnati şi Beijing.

Ultima competiţie la care a participat în 2017 constănţeanca în vârstă de 26 de ani este Turneul Campioanelor, din Singapore, unde Halep nu a reuşit să depăşească faza grupelor.

Simona Halep a adunat 5.275.227 de dolari în 2017 din tenis şi a fost pe locul 3 în ierarhia câştigurilor din tenis.

Sursa foto: facebook