• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Jack Sock a obținut ultimul bilet disponibil pentru Turneul Campionilor de la Londra, după ce l-a învins pe sârbul. Filip Krajinovic, în surprizătoarea finala de la Paris. Totodată, prin victoria de duminică, cu 5-7, 6-4, 6-1, în aproape două ore, americanul a cucerit și primul său titlu de Masters al carierei.

Americanul trebuia să câştige ultimul turneu de înaintea Turneului Campionilor pentru a prinde ultimul loc pentru Londra, în fața spaniolului Pablo Carreno Busta. În finala cu Krajinovic, Sock a cedat primul set în prelungiri, dar a revenit şi şi-a adjudecat actul secund cu 6-4, în urma unui break făcut la jumătatea manșei.

În decisiv, Sock a impresionat în momentele importante. Americanul de 22 de ani s-a impus în cele din urmă cu 6-1 şi a bifat primul titlu Masters din carieră.

Va fi prima mea săptămână în Top 10, prima dată când voi juca la Turneul Campionilor, sunt foarte emoţionat şi abia aştept să sărbătoresc alături de echipa mea”, a declarat Jack Sock, la final.

Peste șase ani trecuseră de la ultimul trofeu Masters câştigat de un american (Andy Roddick, la Miami, în 2010).

Turneul Campionilor va fi ÎN DIRECT la Digi Sport, în perioada 12-19 noiembrie.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT