• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Bătută de tatăl ei, pe teren, după ce a pierdut un meci la un turneu de juniori din Israel, în 2014, Andrada Surdeanu a renunțat la tenis, cel puțin pentru moment, deși are doar 19 ani.

Dacă pe teren nu s-a impus prin rezultatele ei, aceasta reușește acum să impresioneze prin fotografiile de fotomodel pe care le postează pe Facebook.

În 2016, aceasta a jucat doar trei meciuri în circuitul ITF și a pierdut de fiecare dată în primul tur al calificărilor, fără să câștige set. Două dintre acestea au avut loc la Galați, pe 28 mai și 13 august, iar unul, la Mamaia, pe 28 august.

Cu toate acestea, Andrada Surdeanu nu vrea să renunțe și plănuiește să revină pe teren în 2018. Ea a lăsat de înțeles acest lucru șu printr-o fotografie publicată pe 29 august 2017, cu ea pe teren, alături de mesajul ”În curând...”.

În 2014, Lucian Surdeanu a stat în arest timp de șapte zile și a fost amendat cu 300 de euro de poliția israeliană, după ce și-a lovit fiica. Acel incident nu a influențat însă relațiile dintre Andrada și tatăl ei, iar, în acest an, ea a postat un mesaj de mulțumire față de păriții săi.

 

sursă foto: facebook.com/surdeanuandrada

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT