• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Petra Kvitova - Elina Svitolina e meciul care va decide campioana turneului de la Zhuhai, dotat cu premii în valoare de 2 214 500 de dolari.

Kvitova (13 WTA) a trecut în semifinale de favorita publicului, Shuai Zhang. Chinezoaica a fost eliminată după ce a pierdut de două ori pe serviciul său în fiecare set. Cu un dublu 6-2 într-o oră şi opt minute, Kvitova şi-a câştigat locul în ultimul act al Mini-turneului Campioanelor, care reuneşte în fiecare an cele mai valoroase jucătoare, de sub locul 9 WTA.

A doua semifinală a fost mai echilibrată. Johanna Konta a câştigat primul set la 2, însă în cel secund Elina Svitolina (14 WTA) a cedat un singur game. S-a ajuns în decisiv, unde Konta a reuşit primul break şi s-a distanţat la 3-1. Din acel moment, însă, Svitolina a revenit, s-a impus cu 6-4 şi va juca finala WTA Elite Trophy, în direct la Digi Sport 2 duminică, de la 10.00.

Kvitova şi Svitolina s-au înfruntat de şase ori până acum, iar cinci dintre partide au fost câştigate de jucătoarea din Cehia. Trei dintre cele şase dueluri au avut loc în acest an, iar în fiecare dintre ele s-a impus Kvitova.

Din 2017 vor fi 56 de turnee WTA: 23 de turnee Premier şi 33 de turnee International, toate transmise EXCLUSIV de Digi Sport pentru următorii cinci ani.