• Turneul de la Miami e în fiecare zi pe canalele Digi Sport, ÎN DIRECT
  • CUPA ROMÂNIEI (sferturi): ACS Poli Timişoara - CFR Cluj, marţi, 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

 

 

Simona Halep, cap de serie 4, a fost învinsă în semifinalele turneului de tenis de la Wuhan (China), dotat cu premii de 2,28 milioane dolari. În direct la Digi Sport 2, românca a pierdut cateogric în faţa cehoaicei Petra Kvitova, cap de serie 14, cu 6-1, 6-2 după o oră şi şase minute de joc.

La final, Kvitova, care nu o învinsese niciodată pe sportiva noastră (în trei întâlniri) a vorbit la cald despre prestaţia sa de excepţie.

"Sincer, nu mă aşteptam să joc atât de bine. Fizic, sunt încă obosită după partidele din tururile anterioare. Mi-a ieşit tot, sunt mulţumită de rezultat, dar mai ales de modul în care am evoluat", a spus Kvitova, la finalul partidei.

Kvitova s-a calificat în prima sa finală din acest an, unde o va întâlni pe slovaca Dominika Cibulkova, şi a obţinut prima sa victorie împotriva Simonei Halep, care conduce cu 3-1 la întâlnirile directe.

În ceea ce o priveşte pe Simona, prin calificarea în semifinalele turneului de la Wuhan ea şi-a asigurat participarea, pentru al treilea an consecutiv, la Turneul Campioanelor de la Singapore (23-30 octombrie) unde se înfruntă cele mai bune opt jucătoare ale lumii.

Urmează finala

În finala de sâmbătă dimineaţă (ora 10:30, în direct pe Digi Sport 2), cehoaica o va întâlni pe Dominika Cibulkova, care în penultimul act a trecut, după un meci echilibrat, de Svetlana Kuzentsova. Kvitova a vorbit pe scurt despre partida următoare, anticipând un spectacol frumos.

"Întotdeauna mi-au plăcut meciurile mari. Se joacă pentru titlu, va fi o finală între două jucătoare agresive. Ea şi-a îmbunătăţit foarte mult jocul în ultimul timp", a mai spus sportiva din Cehia.

Din 2017, vor fi 56 de turnee WTA: 23 de turnee Premier și 33 de turnee International, toate transmise EXCLUSIV de Digi Sport pentru următorii 5 ani.