• Liga 1: FCSB - Dinamo (duminică, 20:30, Digi Sport 1)
  • Liga 1: Botoșani-Viitorul (ora 18:00) și Astra-CFR Cluj (ora 20:30) se joacă luni, 25 septembrie, pe Digi Sport 1

Petra Kvitova s-a calificat în semifinalele Turneului Elitelor. În direct la Digi Sport 2, a 13-a jucătoare a lumii a eliminat-o din competiţie pe conaţionala sa, Barbora Strycova. Campioana de la Wimbledon, din 2014, a dominat startul de meci - a condus cu 3-0 şi s-a impus cu 6-1.

Şi actul secund i-a revenit Petrei Kvitova, care a reuşit singurul break şi a câştigat cu 6-4. A fost al 7-lea succes din 8 meciuri cu Strycova.

"Mă bucur că voi juca în semifinale, este o bună oportunitate pentru mine de a evolua în mai multe meciuri şi de a termina sezonul destul de bine", a spus la final sportiva din Cehia. 

În minimum de seturi s-a impus şi Johanna Konta. Prima jucătoare britanică din ultimii 33 de ani care va încheia sezonul în Top 10 nu i-a dat nicio şansă Carolinei Garcia. Konta a repetat performanţa de la Jocurile Olimpice de la Rio şi a câştigat în minimum de seturi, cu un dublu 622. În penultimul act o va întâlni pe Elina Svitolina.

Din 2017 vor fi 56 de turnee WTA: 23 de turnee Premier și 33 de turnee International, toate transmise EXCLUSIV de Digi Sport pentru următorii 5 ani.