• International Champions Cup: Bayern Munchen - Inter, joi, 27.07, ora 14.35, în direct la Digi Sport 1
  • Preliminarii Europa League: Craiova - Milan, joi, 27.07, ora 21:00, în direct pe Digi Sport 1 

Petra Kvitova s-a calificat în semifinalele Turneului Elitelor. În direct la Digi Sport 2, a 13-a jucătoare a lumii a eliminat-o din competiţie pe conaţionala sa, Barbora Strycova. Campioana de la Wimbledon, din 2014, a dominat startul de meci - a condus cu 3-0 şi s-a impus cu 6-1.

Şi actul secund i-a revenit Petrei Kvitova, care a reuşit singurul break şi a câştigat cu 6-4. A fost al 7-lea succes din 8 meciuri cu Strycova.

"Mă bucur că voi juca în semifinale, este o bună oportunitate pentru mine de a evolua în mai multe meciuri şi de a termina sezonul destul de bine", a spus la final sportiva din Cehia. 

În minimum de seturi s-a impus şi Johanna Konta. Prima jucătoare britanică din ultimii 33 de ani care va încheia sezonul în Top 10 nu i-a dat nicio şansă Carolinei Garcia. Konta a repetat performanţa de la Jocurile Olimpice de la Rio şi a câştigat în minimum de seturi, cu un dublu 622. În penultimul act o va întâlni pe Elina Svitolina.

Din 2017 vor fi 56 de turnee WTA: 23 de turnee Premier și 33 de turnee International, toate transmise EXCLUSIV de Digi Sport pentru următorii 5 ani.