• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Petra Kvitova a câştigat Turneul Elitelor după finala cu Elina Svitolina, care a putut fi urmărită ÎN DIRECT la Digi Sport 2.  Condusă cu 4 la 1 în primul set, sportiva din Cehia a câştigat cinci game-uri consecutiv. În actul secund, Kvitova s-a impus la o diferenţă şi mai mare, 6-2, şi şi-a trecut în cont al doilea trofeu al anului şi al 19-lea din carieră.

Da, China îmi aduce noroc. Mulţumesc că aţi venit să mă susţineţi, a fost o săptămână minunată pentru noi toţi”, a spus Kvitova la final.

În primul rând, vreau să o felicit pe Petra. A jucat extraordinar toată săptămâna. Da, a fost o săptămână bună pentru mine. Sper ca anul viitor să revin aici, dacă nu voi fi la Singapore”, a declarat și învinsa din această finală, Elina Svitolina.

Pentru Kvitova a fost a 6-a victorie în faţa sportivei din Ucraina din şapte dueluri.

Victoria o ajută pe jucătoarea din Cehia să urce două locuri în clasamentul WTA, urmând să se regăsească pe locul 11, începând de luni. În ceea ce o privește pe Svitolina, est-europeana se va menține pe poziția cu numărul 14.

Duminică, va avea loc și finala ultimului turneu ATP din seria Masters 1000. Noul lider mondial, Andy Murray, îl va înfrunta pe John Isner, de la ora 16:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2.

Din 2017 vor fi 56 de turnee WTA: 23 de turnee Premier și 33 de turnee International, toate transmise EXCLUSIV de Digi Sport pentru următorii 5 ani.