• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Nick Kyrgios uimește din nou, după episodul incredibil de la turneul de la Shanghai, unde a oferit mai multe momente de non-combat, care i-au adus din partea ATP o suspendare de opt săptămâni.

Sancțiunea poate fi însă redusă la trei săptămâni în cazul în care va accepta să urmeze un tratament sub supravegherea unui psiholog.

Kyrgios ar fi trebuit să revină în februarie, la turneul ATP de la Rotterdam, însă a refuzat deja ocazia de a reveni în circuit în Olanda. Jucătorul australian preferă să participe în aceeași perioadă la All Star Game-ul NBA.

Chiar directorul turneului, fostul jucător olandez Richard Krajicek, a anunțat decizia sportivului în vârstă de 21 de ani.

Kyrgios este un mare fan NBA și șansa de a fi pe teren cu Michael Jordan este unică pentru el. Nu are rost să-l avem pe teren dacă nu este 100 % motivat pentru asta. Avem la turneu jucători precum Wawrinka, Nadal, Thiem și Haase”, a explicat Krajicek.

7.707 kilometri măsoară distanța dintre Rotterdam și New Orleans, locul de desfășurare al All Star Game-ului NBA din 2017.

CLICK AICI PENTRU PROGRAMUL TV COMPLET