Mutua Madrid Open 2024 - Day 1
Video Jaqueline Cristian - Magdalena Frech 7-5, 6-2. Jucătoarea din România s-a calificat în turul doi la Madrid
Mutua Madrid Open 2023 - Day Nineth
Video Irina Begu - Linda Fruhvirtova 6-4, 7-6, Ana Bogdan - Xiyu Wang 7-6, 6-7, 2-6. Trei românce, în cursă la WTA Madrid
andrei-vlad
Foto Clasamentul play-off-ului SuperLigii, după etapa a 6-a: cum poate sărbători FCSB titlul în runda următoare
Digi Sport 1 Live
Acum

Halep - Radwanska 0-6, 6-3, 6-1. Românca e în semifinale la Toronto. Cu cine va juca în turul următor

14.08.2015, 01:02

UPDATE: Simona Halep și-a aflat adeversara din semifinalele turneului de la Toronto. Jucătoarea noastră va lupta pentru un loc în ultimul act cu Sara Errani. Italianca a trecut în sferturi de ucraineanca Tsurenko în două seturi, scor 6-4, 6-4.

halep -1
  • SuperLiga: Dinamo - Voluntari, vineri, 20:00, DGS 1

  • La Liga: Real Sociedad - Real Madrid, vineri, 22:00, DGS 2

Halep şi Errani s-au mai întîlnit pînă în momentul de faţă de trei ori, românca fiind în avantaj 2-1. În plus, a cîştigat şi ultimele întîlniri directe. Meciul se va juca astăzi, de la ora 20:00.


"La început nu-mi puteam mişca picioarele. M-am simţit foarte obosită iar ea a jucat extraordinar. Nu am putut face nimic. Am rămas însă concentrată asupra a ceea ce aveam de făcut şi am luptat până la capăt. Am ştiut că trebuie să-mi schimb tactica şi să ţin mingea cât mai mult în teren. Fanii au continuat să mă susţină chiar şi când am fost condusă cu 5-0, iar acest lucru m-a ajutat să lupt" a declarat Halep la finalul partidei cu Radwanska.


Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Toronto. Românca a pierdut la zero primul set cu Agnieszka Radwanska, însă le-a câștigat pe următoarele. A fost victoria cu numărul 300 a Simonei din carieră!

Start de coșmar pentru Simona Halep, în meciul din sferturile turneului de la Toronto, cu Agnieszka Radwanska. Românca nu a câștigat nici măcar un singur game în primul set al disputei. În actul secund, Halep și-a amintit că se impusese în trei dintre ultimele patru dispute directe cu poloneza.


De la 3-3, Simona Halep a reușit o serie excelentă - a câștigat trei gameuri consecutiv și a egalat la seturi.

În decisiv, Radwanska nu a mai ținut pasul cu favorita numărul 2 a competiției. Românca a ajuns rapid la 5-0, după ce a făcut două break-uri. Halep a finalizat disputa cu un game la zero, 6-1, și a avansat în semifinalele Rogers Cup. Românca s-a calificat în penultimul act la cinci din cele șase turnee pe hard disputate în acest an. Pentru intrarea în careul de ași, va primi 112 mii de dolari și 350 de puncte WTA. 


SET 3: GAME SET ȘI MECI SIMONA HALEP!!!! 6-0, 3-6, 1-6 - Simona încheie în stil de mare campioană un meci pe care părea că nu are nicio șansă să-l câștige după cum au decurs lucrurile în primul set. Românca avansează în semifinalele turneului de la Toronto, acolo unde se va duela cu ucraineanca Tsurenko sau cu italianca Errani pentru un loc în ultimul act.

SET 3: GAME RADWANSKA: 6-0, 3-6, 1-5 - Poloneza reușește în sfârșit să câștige un game după ce ultimele 8 i-au revenit Simonei Halep, care va servi pentru meci și accederea în semifinale.

SET 3: GAME HALEP: 6-0, 3-6, 0-5 - Jucătoarea noastră și-a făcut din nou serviciul, de această dată la 30 și mai are nevoie de un singur game pentru a avansa în semifinale la Toronto, acolo unde va întâlni învingătoarea dintre ucraineanca Tsurenko și italianca Errani

SET 3: BREAK HALEP: 6-0, 3-6, 0-4 - Simona este de neoprit în ultimul set al disputei. A reușit un nou break și are un procentaj excelent. Are 5 mingi de break fructificate din 8.

SET 3: GAME HALEP: 6-0, 3-6, 0-3 - Simona a trecut cu brio peste un moment dificil. A salvat două mingi de break și apoi a reușit să câștige al 6-lea game consecutiv. Radwanska pare a nu avea nicio soluție în acest moment pentru jocul sportivei noastre. Durata partidei în acest moment este de o oră și 30 de minute

SET 3: BREAK HALEP: 6-0, 3-6, 0-2 - Simona a profitat de greșelile neforțate făcute de poloneză și a reușit al treilea break consecutiv. 

SET 3: GAME HALEP: 6-0, 3-6, 0-1 - Jocul Simonei a intrat pe o pantă ascendentă odată cu al doilea break din setul secund. Halep și-a făcut fără probleme, la 15, serviciul în startul decisivului. 

SET 2: BREAK ȘI SET HALEP: 6-0, 3-6 - Simona a avut nevoie de 3 mingi pentru a realiza breakul dar în cele din urmă a restabilit egalitatea la seturi. Învingătoarea se va stabili în setul decisiv. 

SET 2: GAME HALEP: 6-0, 3-5 - Game alb pentru Simona Halep. Românca mai are nevoie de un singur game pentru a restabili egalitatea la seturi.

SET 2: BRAEK HALEP: 6-0, 3-4 - Replică imediată a Simonei. Halep s-a impus pe serviciul polonezei și are din nou prima șansă la câștigarea setului secund

SET 2: BREAK RADWANSKA: 6-0, 3-3 - Simona a fost condusă cu 40-0, dar a reușit să egaleze la 40 și a salvat apoi încă o minge de break. Poloneza nu a cedat însă, a fructificat a 5-a minge de break din game și a restabilit egalitatea în setul secund

SET 2: GAME RADWANSKA: 6-0, 2-3 - Poloneza își face cu dificultate serviciul și reduce diferența la doar un singur game

SET 2: GAME HALEP: 6-0, 1-3 - Halep reușește să câștige al treilea game consecutiv și se distanțează în setul secund

SET 2: BREAK HALEP: 6-0, 1-2 - Simona dă semne că poate reveni în această partidă. Jucătoarea noastră a reușit să lege două game-ul consecutive. A avut o singură minge de break și a reușit să o fructifice.

SET 2: GAME HALEP: 6-0, 1-1 - Simona reușește să câștige primul game al său în acest meci. Românca si-a câștigat serviciul la 30.

SET 2: GAME RADWANSKA: 6-0, 1-0 - Poloneza confirmă forma bună arătată în setul de debut și câștigă la 30 primul game din setul 2

SET 1: GAME ȘI SET RADWANSKA: 6-0 - Deși a avut două mingi de game, Simona n-a reușit nici acum să-și facă serviciul și Radwanska câștigă la 0 primul set. Poloneza a avut nevoie de mai puțin de jumătate de oră pentru a reuși această performanță în fața Simonei, care nu a avut replică.

SET 1: GAME RADWANSKA: 5-0 - Game alb pentru jucătoarea din Polonia. Simona pare deja cu gândul la setul următor.

SET 1: BREAK RADWANSKA: 4-0 - Simona nu se regăsește în acest start de partidă și își pierde și a doua oară serviciul, tot la 30. Radwanska are procentaj maxim la mingile de break, două din două.

SET 1: GAME RADWANSKA: 3-0 - Cap de serie numărul 6 în turneul de la Toronto, poloneza se desprinde pe tabelă la capătului unui game disputat.

SET 1: BREAK RADWANSKA: 2-0 - Simona își pierde serviciul. Radwanska fructifică prima minge de break pe care o are și cu ajutorul jucătoarei noastre care încheie game-ul cu o dublă greșeală.

SET 1: GAME RADWANSKA: 1-0 - Jucătoarea poloneză începe partida cu dreptul și își face serviciul, la 30.

Etichete: simona halep agnieszka radwanska , halep radwanska , live halep radwanska , halep radwanska toronto 2015 , live video halep radwanska


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Germania avertizează că Rusia produce mai multe arme decât are nevoie în Ucraina: „Ajung în depozite. Putin ar putea avea alte planuri”
Germania avertizează că Rusia produce mai multe arme decât are nevoie în Ucraina: „Ajung în depozite. Putin ar putea avea alte planuri”

Rusia produce deja mai multe arme și echipamente militare decât are nevoie pentru războiul său...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
48
A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni

Un fotbalist celebru și soția lui s-au lăsat filmați în duș. Imaginile au făcut înconjurul lumii
wanda5
A venit răspunsul CNA, după sesizarea în care s-a cerut interzicerea alăturării numelui ”București” denumirii CSA Steaua
csa-steaua-fcsb
”Transferul” nemaiîntâlnit pregătit de Gigi Becali: ”Îi dau 500.000 € pentru 6 meciuri!”
gigi becali
Gigi Becali i-a decis soarta lui Ștefan Târnovanu, după gafa din meciul cu Sepsi: ”Cum să ieși așa? Ai doi metri”
Gigi Becali
Recomandările redacției
andrei-vlad
Foto Clasamentul play-off-ului SuperLigii, după etapa a 6-a: cum poate sărbători FCSB titlul în runda următoare

Exclusiv Florin Prunea a remarcat un singur nume, după Universitatea Craiova - CFR Cluj: ”Ține o echipă în viață”
florin prunea-
Foto Olimpiu Moruțan a rupt tăcerea chiar de ziua lui, după accidentarea horror care îl lasă acasă la EURO
ROU: Romania V Andorra: Group I - UEFA EURO 2024 European Qualifiers, Bucharest - 15 Oct 2023
”17.000.000€”. Marius Șumudică a vorbit despre lovitura reușită într-un an și jumătate
marius
Citește și
Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Madrid Open! Victorie fără drept de apel pentru spaniol
Australian Open - Nadal Out In Second Round
Video Sorana Cîrstea - Alexandra Eala 6-3, 6-7 (6-8), 6-4. ”Sori” e în turul 3! Irina Begu - Madison Keys 6-7 (3-7), 6-7 (6-8)
Sorana
Plină de viață și cu zâmbetul ei inconfundabil, Meg Ryan a fermecat publicul din Barcelona. Actrița, spectaculoasă într-o rochie șic
Plină de viață și cu zâmbetul ei inconfundabil, Meg Ryan a fermecat publicul din Barcelona. Actrița, spectaculoasă într-o rochie șic
Florinel Coman, ultimele detalii despre accidentare. Ce șanse sunt să joace cu Farul și ce urmează pentru vedeta FCSB
Florinel Coman, ultimele detalii despre accidentare. Ce șanse sunt să joace cu Farul și ce urmează pentru vedeta FCSB
Motivul pentru care Florinel Coman poate refuza prima de 500.000 de euro oferită de Gigi Becali: „Vor fi riscuri mari”
Motivul pentru care Florinel Coman poate refuza prima de 500.000 de euro oferită de Gigi Becali: „Vor fi riscuri mari”
Logodnica lui Jason Statham, imagini în costum de baie la câteva zile dupa ce a împlinit 37 de ani. „Ești magnifică!”
Logodnica lui Jason Statham, imagini în costum de baie la câteva zile dupa ce a împlinit 37 de ani. „Ești magnifică!”
Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”
Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”
Imagini surprinzătoare. Hoții au smuls un bancomat cu ajutorul unui utilaj, sub privirile trecătorilor Video
Imagini surprinzătoare. Hoții au smuls un bancomat cu ajutorul unui utilaj, sub privirile trecătorilor Video
Unde au fost inventați mititeii românești? Cine i-a botezat așa? Rețetă de mici de la 1872
Unde au fost inventați mititeii românești? Cine i-a botezat așa? Rețetă de mici de la 1872
Schimbare în Codul Rutier din România: Când este permisă depășirea pe drumurile publice de către șoferi
Schimbare în Codul Rutier din România: Când este permisă depășirea pe drumurile publice de către șoferi
Sorana Cîrstea, meci dramatic la Madrid împotriva unei filipineze. Urmează confruntarea cu liderul WTA?
Sorana Cîrstea, meci dramatic la Madrid împotriva unei filipineze. Urmează confruntarea cu liderul WTA?
Ce cotă a primit Simona Halep la câștigarea Roland Garros, după ce a jucat doar un meci de la revenire
2018 French Open - Day Fourteen

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”
Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”
Digi World
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Digi Animal World
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”