Western & Southern Open - Day 4
Darren Cahill, mesaj tranșant în privința Simonei Halep
Miami Open Presented by Itau, Hard Rock Stadium, Miami Gardens, Florida, USA - 19 Mar 2024
Exclusiv Horia Tecău, entuziasmat de revenirea Simonei Halep în echipa României pentru Billie Jean King Cup: ”M-a uimit”
giovanni becali 9
Giovanni Becali l-a convins și semnează contractul!
Digi Sport 1 Live
Acum
Etapa 1 Liga a2-a: Corvinul Hunedoara-Gloria Buzau
Play-off

Simona Halep s-a calificat în turul III, la Miami. Va juca împotriva Camilei Giorgi

26.03.2015, 22:58

Simona Halep și-a egalat cea mai bună performanță de la Miami: s-a calificat în turul al treilea, după ce a învins-o pe Nicole Vaidisova, în trei seturi, 6-4, 2-6, 6-1, după o oră și 33 de minute.

halep vaidisova
  • Liga 2: Corvinul - Buzău, joi, 19:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, joi, 21:30, DGS 1

Meciul a fost întrerupt în două rânduri, pe finalul primului act și acest lucru a scos-o din mână pe româncă, această pierzând ușor al doilea set, în numai 26 de minute.

Setul trei a mers într-o singură direcție, Halep ajungând imediat la 5-0, fiind ajutată de trei break-uri. Adversara ei, care înaintea acestui meci avea 5 victorii și 15 înfrângeri în fața jucătoarelor de top 5, a căzut din punct de vedere fizic și nu i-a mai pus nicio problemă.

Calificarea în turul al treilea este recompensată cu 31.670 de dolari şi 65 de puncte WTA.

În runda a treia, sportiva care a obținut a 21-a victorie din 2015 va evolua în fața Camilei Giorgi, care a învins-o pe Alison van Uytvanck, în două seturi, 6-3, 6-2. Halep nu a întâlnit-o niciodată în carieră, în circuitul de simplu, pe italianca de pe locul 37 WTA.


Digi Sport 2 transmite ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE partidele din turneul masculin de la Miami, între 25 martie și 5 aprilie. Meciul Simonei va fi LIVE TEXT pe www.digisport.ro.


LIVE TEXT

GAME SET MECI SIMONA HALEP! Românca s-a calificat în turul al treilea, la Miami, după ce a trecut de Nicole Vaidisova, în trei seturi, 6-4, 2-6, 6-1. 

5-1. Break Vaidisova! Simona s-a deconcentrat și a făcut două greșeli neforțate. Mai mult, românca a făcut și o dublă greșeală, pierzând din nou la 0 pe propriul serviciu.

5-0. Break Halep! Simona a făcut cel mai bun game al meciului, unul pe care l-a câștigat la 15 și în care a avut 3 lovituri câștigătoare, la care Vaidisova nu a avut reacție. Simona servește pentru accederea în turul al treilea.

4-0. Game Halep! Simona și-a făcut jocul obișnuit, și-a regăsit ritmul și s-a impus la 0, după ce a încheiat jocul cu încă un as. De partea cealaltă, Vaidisova pare că a căzut din punct de vedere fizic. 

3-0. Break Halep! Simona este de neoprit în setul decisiv. Are deja două break-uri înainte, după un game făcut cadou de Vaidisova, care a comis 3 greșeli neforțate și a aplaudat un punct spectaculos câștigat de româncă!

2-0. Game Halep! Simona a apăsat pe accelerație și s-a desprins în debutul actului decisiv, după un joc câștigat la 15.

SET 3: Break făcut de Halep încă din primul game, așa cum s-a întâmplat și în primele două seturi. 

SET Vaidisova!!! Cehoaica s-a impus cu 6-2 și meciul se va decide în al treilea act. Simona a cerut la pauză intervenția antrenorului Victor Ioniță, care i-a recomandat să evite backhand-ul adversarei.

5-2. Game Vaidisova! Halep a condus prima parte a jocului, ajungând la 30-15, dar Nicole a câștigat trei puncte consecutive. Simona servește pentru a evita setul decisiv.

4-2. Break Vaidisova! Primul break alb reușit de Vaidisova. Halep a părut deconectată în acest game, pierdut într-un minut. 

3-2. Re-break Halep! Simona recuperează terenul pierdut, după un game câștigat la 15 și încheiat cu un backhand în lung de linie. În continuare, românca este cea care se impune în punctele lungi ale partidei.

3-1. Break Vaidisova! Românca a servit slab, folosind de trei ori al doilea serviciu și cehoaica s-a impus la 15, după ce a încheiat game-ul cu un retur în lung de linie

2-1. Game Vaidisova! Nicole și-a câștigat cel mai ușor joc pe propriul serviciu din acest meci. S-a impus la 15, într-un game în care Halep nu a surprins-o decât cu un retur câștigător. 

1-1. Re-break Vaidisova! Setul doi a început la fel ca primul, cu două break-uri. Halep și-a pierdut serviciul, după ce Nicole a convertit a treia minge de break. Game-ul s-a terminat cu o dublă greșeală. Simona a câștigat numai 6 dintre cele 17 mingi jucate cu al doilea serviciu.

Break Halep în startul setului secund! Simonei i-a priit pauza de 10 minute și s-a impus la 0 pe serviciul Vaidisovei, reușind al treilea break în fața jucătoarei aflată pentru a șasea oară la turneul de la Miami. 

SET HALEP!!! Simona și-a adjudecat primul set, cu 6-4, dar a ajuns la avantaj pe propriul game, al zecelea, convertind a doua minge de set. Jucătoarele intră la vestiare și jocul este suspendat, ploaia revenind la Miami. 

Meciul a fost întrerupt din cauza ploii, la scorul de 30-30 în game-ul 10, spre nemulțumirea Simonei, care se afla la două puncte de câștigarea primul set. 

5-4. Game Vaidisova! Cehoaica a condus cu 30-0, dar Halep a egalat. A urmat cel mai frumos punct al meciului, unul în care Nicole a fost la conducere în permanență, Simona a fost pe tot terenul, dar nu a mai ajuns la scurta Vaidisovei, care s-a impus pe serviciu cu un as. Halep servește pentru câștigarea setului. 

5-3. Game Halep! Simona a ajuns repede la 30-0 după două sevicii foarte bune, dar a făcut o dublă greșeală. Jocul a fost încheiat cu un as și Vaidisova servește pentru a rămâne în primul set. Simona a câștigat 12 dintre cele 15 puncte pe care le-a jucat cu primul serviciu.

# Arbitrul Mariana Alves a cerut o pauză și meciul este întrerupt pentru 5 minute, pentru o pauză de hidratare

4-3. Break Halep! Simona face al doilea break al setului, după ce a fost condusă cu 30-15. Românca a fost agresivă și a găsit liniile, venind și la fileu.  Halep arată din bine din punct de vedere fizic și este în continuare dispusă la efort, chiar dacă vine după victoria de la Indian Wells.

3-3. Game Halep! Simona egalează, după un joc în care a demonstrat încă o dată că are cel mai bun joc de picioare din circuit. Punctul de 40-15 a fost unul câștigat de româncă după o lovitură din săritură, folosită deseori de Novak Djokovic. 

3-2. Game Vaidisova! Nicole s-a impus la 30 și a trecut din nou în avantaj. Punctele Simonei au fost făcute pe al doilea serviciu al Vaidisovei, atunci când Halep a fost agresivă și returul ei a fost decisiv. 

2-2. Game Halep! Simona și-a ridicat nivelul jocului și a egalat. A condus cu 30-0, dar jocul a ajuns la avantaj, după o nouă dublă greșeală a jucătoarei din România. Încă două servicii bune i-au adus egalarea, spre bucuria fanilor români veniți și la Miami.

2-1. Game Vaidisova! Jucătoarea din Cehia este prima care își face serviciul în acest meci, după ce a servit doi ași și a salvat o minge de break. Game-ul trei a fost decis de un forehand trimis în fileu de Halep.

1-1. Re-break Vaidisova! Halep a servit un as, dar a făcut și o dublă greșeală, înainte ca Nicole să încheie game-ul cu un retur în lung de linie la care Simona nu a avut reacție.

SET 1: Break Halep în primul game al partidei!!! Simona a condus cu 30-0, după o dublă greșeală și o greșeală neforțată, Vadisiva a câștigat trei puncte consecutive, dar cele două au fost în trei rânduri la egalitate, înainte ca Halep să profite de o nouă greșeală a Vaidisovei pentru a-și adjudeca primul game. 

Etichete: program digi sport , serena williams , digi sport , monica niculescu , simona halep , digisport , digi sport live , digi sport online , turneul de la miami , live simona halep nicole vaidisova miami 2015


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare

Abby și Brittany Hensel, gemene siameze din SUA, care au devenit celebre în toată lumea după ce au...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Romania V Greece - International Friendly, Bucharest - 25 Mar 2022
OUT de la echipa națională pentru EURO! ”Orice om sănătos la cap l-ar lua în lot, dar eu l-am scos”

"A fost cel mai bun!" Columbienii au remarcat un singur jucător român, după amicalul de la Madrid
Screenshot 2024-03-26 at 22.07.30
E gata: Ianis Hagi pleacă de la Alaves! A anunțat unde va juca sezonul viitor
Screenshot 2024-03-27 at 17.00.01
Provocarea zilei: găsește reprezentantul României din fotografia virală
Screenshot 2024-03-27 at 18.44.14
Chetă pentru un violator: cine a plătit, de fapt, milionul de euro care l-a scos pe Dani Alves din închisoare
Dani Alves is released on bail from Can Brians jail
Recomandările redacției
giovanni becali 9
Giovanni Becali l-a convins și semnează contractul!

Ianis Hagi, cerut titular la echipa națională: ”E singurul care poate face diferența”
Screenshot 2024-03-27 at 00.20.40
Exclusiv Victor Angelescu, reacție vehementă după ce instanța a decis că Liviu Ungurean ”Bocciu” va rămâne în arest
bocciu-3
Galerie Foto Nu se mai ascund! Internaționalul român și-a făcut publică relația
aza3
Citește și
Nu toată lumea este de acord cu Simona Halep. Încă un nume mare îi dă dreptate Carolinei Wozniacki
Melbourne, Australia. 27th January, 2017. Danish tennis player Caroline Wozniacki is in action during the finals match at the Australian Open vs Romanian tennis player Simona Halep on Jan 27, 2018 in Melbourne, Australia - ©Yan Lerval/Alamy Live News
”Risipește milioane de dolari. Este timpul să înceteze”. Cel mai dur atac legat de ”cazul Halep”
Simona Halep, la WTA Miami 2024 / Foto: captură Digi Sport
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
Accidentare la FCSB! Titularul ”s-a rupt" și ar putea rata tot sezonul!
Accidentare la FCSB! Titularul ”s-a rupt" și ar putea rata tot sezonul!
Surpriză uriașă: Dinamo a renunțat la varianta Târgoviște! Unde vor evolua „câinii” până la finalul play-out-ului
Surpriză uriașă: Dinamo a renunțat la varianta Târgoviște! Unde vor evolua „câinii” până la finalul play-out-ului
Adevărul despre scandalul dintre Rebel Wilson și Sacha Baron Cohen. Ce a scris actrița despre starul din „Borat” în cartea ei de memorii
Adevărul despre scandalul dintre Rebel Wilson și Sacha Baron Cohen. Ce a scris actrița despre starul din „Borat” în cartea ei de memorii
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro
Ungaria introduce vinieta de o zi. Cât costă și de ce nu merită să o cumperi?
Ungaria introduce vinieta de o zi. Cât costă și de ce nu merită să o cumperi?
Simona Halep, veste total neașteptată. Ce i se pregătește fostului lider mondial
Simona Halep, veste total neașteptată. Ce i se pregătește fostului lider mondial
"Ați mai văzut așa ceva?" Surpriză mare la Miami: o rusoaică a învins o favorită și s-a calificat în semifinale
"Ați mai văzut așa ceva?" Surpriză mare la Miami: o rusoaică a învins o favorită și s-a calificat în semifinale
”Nu cred că Halep va juca în Billie Jean King Cup”. Ce se întâmplă cu Simona și dorința ei de a evolua la JO
simona-halep4

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Digi World
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Digi Animal World
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale